IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Дрейк стана на четири години

13 октомври 2021 14 50

Изпълнителят публикува няколко снимки от партито

Снимка: Getty Images

Дрейк има повод за празнуване след като синът му Адонис стана на четири години.

На 11 октомври 34-годишният музикант сподели в социалните мрежи няколко снимки от партито, специално организирано за малкия мъж. Дрейк и бившата му приятелка Софи Брусаукс посрещнаха Адонис през 2017 година. Рапърът дълго време криеше, че е станал баща, но постепенно започна все по-често да говори за бащинството и да показва сина си.

В колекцията от снимки можем да видим как Дрейк и Адонис се усмихват към камерата и правят знак за „ОК“ с ръцете си. Очевидно партито е било тематично със състезателни коли, като зад двамата мъже е поставен надпис, който гласи „Адонис връхлетя в четвъртата година“. Черно-бели балони, приличащи на знамето за финал на състезание, също бяха част от декора.

Приятели и колеги на Дрейк изпълниха коментарите с пожелания към Адонис. Ники Минаж, която също наскоро стана майка, поздрави момчето, а Джей Балвин му пожела „Честит рожден ден“ на родния си испански. Тиесто изпрати към колегата си „всичко най-добро на теб и семейството ти“, а малко по-късно Минаж отново се появи и този път се обърна специално към Адонис, пожелавайки му честит рожден ден.

Малко по-късно Дрейк публикува още една снимка, която сякаш е заснета във фотокабина, където отново е със сина си. Адонис е застанал като супергерой, а баща му се смее зад него. В историите в Instagram се вижда как рожденикът черпи с пуканки човек, облечен като Бъгс Бъни от филма Space Jam: A New Legacy.

Майката на Адонис също беше сред гостите на партито, споделяйки снимки в социалните мрежи. „Моят живот става на четири години“, написа тя под колекция от кадри от живота на момчето.

Дрейк и синът му рядко се появяват в публичното пространство, но когато го направят, успяват да откраднат вниманието. Наскоро те се качиха на сцената на наградите Билборд, където рапърът получи приза за „Изпълнител на десетилетието“. По едно време той вдигна Адонис във въздуха и заяви, че всичко това е за него и му посвещава статуетката си.

Дрейк Гети

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари