IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк се оплака от страничен ефект на ковид

19 август 2021 10 50

Певецът с нова прическа заради неприятен косопад

БГНЕС

Дрейк се оплака, че косата му oредяла заради прекарания ковид. Рапърът, който отскоро е с нова прическа, посочи, че косопадът е един от страничните ефекти на заболяването, което изкарал по-рано тази година. 

„Това сърце е стресирано“, пошегува се фен на изпълнителя по повод новата му прическа - сърце, изрязано с бръснач в косата. 

"Тя обаче вече пониква", написа Дрейк, посочвайки, че заради оредяването в тази част на главата се решил на въпросната промяна. 

Певецът не уточнява кога точно е изкарал коронавируса, но изтъква, че заради продължителното си лечение отложил излизането на новия си албум Certified Lover Boy"

Обилният косопад е най-често срещаният проблем при много хора, които са преболедували COVID-19. При някои се появява веднага след оздравяване, докато при други това може да стане до няколко седмици или месеца, обясняват лекари. 

Още през март 2020 г. Дрейк бе един от първите знаменитости, които насърчаваха открито последователите си да се тестват. Това стана след като той бе в компшанията на звезда от НБА, оказала се с положителен резултат. 

Все пак изпълнителят призна, че тестването в носа е изключително неприятно, но се налага. Той обаче не посочва дали след боледуването се е ваксинирал.

В момента изпълнителят се е фокусирал върху творенето на нова музика и връзката си с известна инфлуенсърка. Миналият месец той бе забелязан за първи път с Джоана Лея, като според близки до тях, връзката им продължава. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари