IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрейк сподели нови снимки на сина си по случай рождения му ден

15 октомври 2020 09 00

Адонис навърши 3 години

Снимка: БГНЕС

Дрейк иска светът да разбере, че е един горд татко. Рапърът дълго време криеше сина си Адонис, но в последно време все по-често публикува негови снимки. 

На 11 октомври изпълнителят отпразнува рождения ден на момчето, което навърши 3 години. Рапърът публикува снимки от празненството, което се е състояло вкъщи. От публикациите си личи, че Дрейк не е пестил пари за украса, като цялата стая, в която се намират двамата мъже е покрита с балони. Според историите на рапъра в Instagram, майка му Санди Греъм също е била на партито.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Адонис е дете на Дрейк и Софи Брусах – френска художничка. Звездата сподели през март, че има син. Тогава той публикува няколко снимки с момчето, както и една на цялото семейство, родителите на Дрейк и една само на детето. „Това, което е най-важното в момента, е да се свържете с вътрешната си светлина“, написа тогава изпълнителят. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Дрейк предпочита да държи сина си далеч от публичното пространство, но понякога радва последователите си с негови снимки. Най-скорошната беше от първия учебен ден през септември. „Светът е твой, дете“, написа гордият татко. Майката на Адонис също отбеляза първия учебен ден с няколко снимки, които също събраха хиляди харесвания. 

Очевидно е, че Адонис живее мечтата на всяко дете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари