IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стигат ли седем деца или Хилария Болдуин мисли за още?

1 ноември 2022 17 50

Ето какво казва по въпроса

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дали фамилия Болдуин ще се разширява още, или къщата вече започна да им отеснява?

След като роди седмото дете от съпруга си Алек Болдуин миналия месец, Хилария Болдуин сподели какво мисли по въпроса за още наследници. Докато актьорът заяви, че е готов отново да стане баща, то съпругата му е на съвсем друго мнение. Поне засега.

„Преди бях казала, че приключвам с раждането, но отново раждах. Това сме Алек и аз, така ще е, нищо не се знае. Времето ще покаже“, каза йога инструкторката. Двойката, която се жени през 2012 година има три дъщери и четирима сина – 9-годишната Кармен, 7-годишния Рафаел, 6-годишния Леонардо, 4-годишния Ромео, 2-годишния Едуардо, 2-годишната Лусия и Илария, която се роди през септември. Алек също така е баща и на 26-годишната Айрланд, която споделя с бившата си съпруга Ким Бейсингър.

Въпреки новороденото у дома, Хилария сподели, че ситуацията в семейството не се е променила значително. Признава, че вече е приела хаоса и той не ѝ прави толкова голямо впечатление. „Имаме щура и много забавна къща. Винаги нещо се случва“, казва тя.

Макар да се забавлява с пълната си къща, Хилария преди е признавала, че понякога изпитва трудности да се грижи за седем деца, притеснявайки се че някое от тях може да почувства липса на внимание. „Опитвам се да балансирам нещата с кърменето, възстановяването и отглеждането на всички деца. Правя всичко възможно да бъда най-добрата майка на всяко от тях“, написа тя в социалните мрежи дни след раждането на Илария. Допълва, че невинаги се справя чудесно със задачата и дори изпитва вина, но се опитва да я преодолее.

Наскоро семейство Болдуин се появиха на червения килим с пет от седемте си деца, присъствайки на филмовия фестивал в Хемптънс. Алек и Хилария бяха придружени от Ромео, Леонардо, Рафаел, Кармен и малката Илария, която направи дебюта си пред камера. Липсващите бяха Мария Лусия и Едуардо.

Хилария и

Снимка: Getty Images

Фамилията зарадва фотографите, заставайки пред тях, като всички бяха облечени стилно, напълно подходящо за събитието. Алек носеше дълго палто и държеше Леонардо и Ромео близо до себе си, докато Кармен се беше облегнала на ръката му. Хилария беше прегърнала Рафаел, а в кенгуруто носеше новородената си дъщеря.

Миналия месец цялата фамилия участва в първата си фотосесия след посрещането на седмото дете. На снимките всичките деца лежат в различни посоки, допрели глава едно до друго. „Обичам ви всички. Кой е по-голям щастливец от нас?“, написа Алек под кадъра.

Илария се роди на фона на доста трудна година за семейството, след като Алек Болдуин продължава да бъде разследван за убийството на Халина Хътчинс. Макар семейството на операторката да постигна споразумение с актьора и снимките на филма Rust да получиха разрешение за продължаването си, Болдуин и екипът на проекта все още може да получат криминални обвинения от щата.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари