IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски смята, че всички хора са поне бисексуални

3 ноември 2022 10 40

Красавицата не мисли, че съществуват истински хетеросексуални хора

Getty Images

Getty Images

Моделът и актриса Емили Ратайковски, която заяви, че е бисексуална в началото на октомври, каза пред новия брой на списание Harper’s Bazaar, че смята, че всички хора са като нея и че по принцип не вярва в хетеросексуалността. Сексапилната брюнетка заяви: „Мисля, че сексуалността е хлъзгава плоскост“, каза тя пред изданието, чиято корица краси през ноември 2022 г. „Наистина не вярвам в хетеросексуалните хора.“

31-годишната Ратайковски публикува видео в TikTok миналия месец, за да участва в нашумялата онлайн тенденция „зелен диван“, като отговори на друг потребител, който попита: „Ако се идентифицирате като бисексуален, притежавате ли диван от зелено кадифе?“

Основателката на марката Inamorata отговори, като просто насочи камерата към себе си, докато седеше на диван от зелено кадифе, разположен в дневната ѝ.

„Искам да мога да се забавлявам с това как се представям пред света, без да се чувствам като лоша или добра феминистка“, обясни тя.

„Една моя приятелка дойде и ми каза: „Кучко, виждала ли си онова нещо със зеления диван?“ Тя ми се смееше, защото моят зелен диван е наистина огромен“, обяснява Емили пред Harper's Bazaar.

Всичко това със зеления диван от кадифе започна миналия месец, след като една потребителка на TikTok забелязала, че всички бисексуални жени притежават такава мебел в дома си, включително Емили Ратайковски и актрисата Шей Мичъл.

Колкото до Емили, тя в момента е в развод с бащата на сина си Силвестър – Себастиан Беър-МакКлард. Макар да казва, че е бисексуална, Ратайковски винаги е била свързвана с връзки с мъже, като в момента излиза с диджея Орацио Риспо. Преди да я засекат да се целува с Орацио на улица в Ню Йорк, жълтите медии твърдяха, че Емили се вижда тайно с Брад Пит.

Въпреки че вече е открила нов любовен интерес, звездата от музикалния видеоклип към песента на Робин Тик Blurred Lines казва пред Harper's Bazaar, че все още изпитва „гняв“ към 41-годишния си отчужден съпруг, за когото се говори, че ѝ е изневерявал редовно.

„Изпитвам гняв, тъга. Изпитвам вълнение, изпитвам радост. Усещам лекомислие. Всеки ден е различен“, казва тя. „Единственото хубаво нещо, което знам, е че чувствам всички тези емоции, което е хубаво, защото ме кара да вярвам, че ще се оправя.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Веско ( преди 1 година )
Това на снимките за красиво ли минава? Или целта е някаква странна!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар