IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дали е мода или просто няма вкус: Емили Ратайковски по бельо и мрежеста рокля

14 октомври 2022 16 30

Достоен тоалет за червения килим или поредния грешен избор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свикнали сме да виждаме какви ли не провокативни изпълнения от страна на звездите и модните марки, но в последно време те като че ли зачестиха още повече. Кание Уест си навлече гнева с блузата „Животът на белите има значение“, Balenciaga създаде чанти от опаковки на чипс, а сега Емили Ратайковски реши да се включи в класацията с най-смелата си рокля.

Преди дни моделът присъства на събитие, организирано по случай 50 години от издаването на списание W. В Ню Йорк се събра целият звезден елит, сред който беше и Ратайковски. За бляскавия момент тя реши да не стои много часове пред огледалото в търсене на перфектния тоалет, а просто да облече нещо бързо, лесно и очевидно много свободно.

Емили носеше мрежеста синя рокля с дълъг ръкав, която блестеше на светлина и не остави абсолютно нищо на въображението. Под нея кристално ясно се виждаха сатенения комплект от бельо и сутиен в руж, а целия ансамбъл беше завършен с черни аксесоари, включително чифт токчета с каишки и голям клъч. В отдела по красота, Ратайковски заложи на гланц в нюд цвят и розови сенки, които се съчетаваха с ружа ѝ. Косата ѝ беше оформена на меки вълни и пусната свободно по раменете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Докато някои може да поспорят, че изборът на Емили за рокля е доста смел, други биха казали, че моделът прекалява с голотата. Нашето лично мнение е, че всеки може да носи това, което иска, но подобни светски събития изискват малко повече плат върху кожата. Мрежестите рокли отдавна останаха в миналото и ще се радваме, ако не преживеят своя ренесанс, както много други тенденции през последните години.

Що се отнася до Ратайковски, последният месец беше изпълнен с доста задачи. Тя участва и присъства като гост на няколко модни събития, включително в Милано, Париж и Ню Йорк. Макар често да я виждаме в дизайнерски и провокативни тоалети, Емили е категорична, че се чувства най-удобно в маратонки и рокля.

„Това е най-удобният тоалет, който можеш да съставиш. Ако искаш да е по-ежедневно, може да добавиш голяма чанта. Ако излизаш на вечеря или парти, със сигурност ти трябва нещо секси, също така заложи на по-малка чанта“, съветва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Освен с модните си избори, Ратайковски попадна в заглавията и с личния си живот. След като се раздели със съпруга и бащата на детето си, тя беше свързвана с Брад Пит. Според източници, двамата са били на няколко срещи, но нещата между тях не са сериозни. Наскоро пък моделът се определи за бисексуална в клипче в TikTok, което все още не е ясно дали е шеговито или сериозно.

На фона на всичко това, Емили разкри какъв мъж иска до себе си. „Такъв, който е уверен и в същото време ме боготвори“, категорична бе тя. Засега не разкрива дали е открила точния тип, но наскоро публикува клип в TikTok, в който се възхищава от външните качества на актьора Хенри Кавил. Колкото и красива да е, Ратайковски засега няма шанс там, тъй като екранният Супермен е щастливо обвързан с Натали Вискусо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

„Емили се наслаждава на живота и на компанията, с която се движи. Опитва се да бъде заета, а не да се фокусира върху развода. С Брад се запознаха чрез общи приятели в индустрията. Засега всичко е неангажиращо“, казва близък до модела.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

dido ( преди 1 година )
На тази и трябва здрава оран, че да се съвземе малко и да разбере на кой бряг е. Аман от пошлост, лошото, че от нея гледа подрастващото поколение и си мисли, че това е начина да забие поредния тъпкач, който да им оправя настроението
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар