IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит излизал с Емили Ратайковски, но как Анджелина Джоли реагира на това?

3 октомври 2022 10 40

За актрисата е без значение до момента, в който бившият ѝ не иска запознанство с децата

Снимка: БГНЕС

Това лято Емили Ратайковски обяви, че се развежда със съпруга си Себастиан Беър-Макклард. Причината за раздялата бяха многократните изневери на съпруга.

След това моделът се впусна в работа и за известно време забрави за личния си живот.

Но ето че преди дни звездата бе забелязана в компанията на един от най-сексапилните актьори в Холивуд – Брад Пит. Заговори се, че двамата вече са били на няколко срещи, но не се говори все още за нещо сериозно.

Феновете веднага се заинтересуваха как бившата съпруга на актьора – Анджелина Джоли реагира на това. Според запознати, близки до актрисата, тя не се интересува от личния живот на бившия си съпруг, но само докато той не иска да запознае новата си любима с децата им.

„В деня, когато той дойде при нея и каже, че планира да запознае децата с някого, тя ще обърне внимание. Но дотогава тя не се интересува“, каза източникът.

Припомняме, че Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха през 2016 г. Според звездата в един момент съпругът ѝ започва да злоупотребява с алкохол, губи контрол над себе си и се премества в категорията на опасните бащи.

Последната капка беше инцидентът на борда на частен самолет, когато актьорът си позволил да вдигне ръка на най-големия си осиновен син.
Според последни изявления на близки до Пит, всъщност Джоли била тази, заради която ситуацията била преекспонирана.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари