IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун се подлага на операция за премахване на тумор

3 ноември 2022 17 40

Първоначално актрисата не е била диагностицирана правилно

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Шарън Стоун шокира феновете с последното разкритие около здравето си.

След като първоначално е била успокоена от лекарите, че в тялото ѝ няма тумор, сега актрисата ще трябва да се подложи на операция за премахване на недоброкачествено образувание. Стоун сподели повече за ситуацията си, опитвайки се да насърчи всички дами да потърсят второ мнение, особено когато става въпрос за здравето.

В социалните мрежи звездата заяви, че е преминала през поредната грешна диагноза и неправилна процедура, допълвайки че са ѝ трябвали две епидурални упойки, за да пребори болката. След като състоянието ѝ се влошило, 64-годишната Стоун е решила да потърси второ мнение от различен лекар, който ѝ казал, че в тялото ѝ расте тумор на матката, който трябва да бъде премахнат.

Разказвайки за преживяването си, актрисата окуражи феновете си никога да не се задоволяват с едно лекарско мнение. „Особено дамите. Не позволявайте да ви заблудят. Потърсете второ мнение. Може да спаси живота ви“, написа Стоун преди няколко дни. Разкри, че възстановяването ѝ ще продължи около 4-6 седмици и насърчи всеки да се грижи за себе си и да не пренебрегва здравето.

Това не е първият път, в който носителката на „Златен глобус“ трябва да преминава през операционната. Миналата година тя разкри в своите мемоари, че през 2001 година лекарите е трябвало да премахнат доброкачествени тумори от тялото ѝ, които са били по-големи от гърдите ѝ. След процедурата, тя се обърнала към пластичен хирург, който обаче ѝ сложил по-големи импланти от желаното, когато е трябвало да направи реконструкция на гърдите.

В автобиографията си, която беше пусната миналия март, Стоун също така пише за инсулта и мозъчния кръвоизлив, които е преживяла през 2001 година, когато е едва на 43 години. Говорейки за този мъчителен момент, актрисата казва, че е лежала в болничното легло, когато един лекар ѝ казал, че е близо до смъртта.

„Стаята беше толкова тиха. Когато стаята е толкова тиха и никой не се движи наоколо, тогава осъзнаваш колко близо си до смъртта и колко сериозно е всичко“, споделя актрисата.

Шарън Стоун на 64 – гола и със значимо послание

Шарън Стоун: Загубила съм 9 деца заради аборти

Все пак Шарън се възстановява успешно, но решава да си вземе двугодишна почивка от Холивуд, за да се погрижи за здравето си. През 2019 година заяви пред Variety, че именно инсултът е забавил кариерата ѝ. Разкрива, че за няколко минути е пропаднала от върха до безработицата в продължение на седем години. В същия момент е загубила и попечителство над осиновения си син Роан.

„Хората се отнасяха към мен по брутален начин. От другите жени в бизнеса до съдийката, която отне детето ми, не мисля, че някой разбираше колко опасен е инсултът за жените и как той може да превземе живота ти“, сподели тогава Стоун.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари