IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зарязали Шарън Стоун заради липсата на ботокс

1 септември 2022 10 40

Звездата се появи на корицата на Vogue Арабия

БГНЕС

БГНЕС

Шарън Стоун била зарязана от по-млад мъж. А причината е, че не пожелала да си постави ботокс. Това призна самата тя в интервю за списание Vogue Арабия. Именно на неговата корица ще я видим в целия ѝ блясък през септември.

64-годишната звезда посочва, че не се съгласила с гаджето си да си постави инжекции, с които да върне времето назад поне за малко. И така останала сама, заради което не съжалява.

„Вероятно би било много добре за твоето и моето его, ако го направя“, казала Стоун, отговаряйки на въпрос на мъжа ползвала ли е ботокс някога.

„След това го видях още веднъж и после той вече не се интересуваше да ме вижда“, признава Шарън.

Стоун е ползвала филъри преди години

Днес звездата от „Първичен инстинкт“ не крие, че в миналото е употребявала инжекции против бръчки и фини линии. Но признава, че с времето е спряла да ги използва, за да заложи на своята естествена красота.

В пика на своята слава Шарън била принудена да си поставя ботокс, филъри и да се подлага на различни процедури за разкрасяване, за да има достатъчно работа. „... След това получих масивен инсулт и деветдневен мозъчен кръвоизлив и трябваше да направя над 300 инжекции с ботокс и филъри, за да възстановя отново едната страна от лицето си“, обяснява тя.

Спомняйки си за онези трудни моменти по време на лечението, тя е категорична, че вече гледа на инжектирането не като на начин да изглеждаш по-млад и хубав, а като „някаква масивна, болезнена неврологична нужда“.

Шарън Стоун не се срамува от тялото си

В края на юли актрисата и модел качи своя полугола снимка, с която отбеляза остаряването си с една година. На нея няма никакви филтри.

По повод кадъра, звездата изтъкна, че го е публикувала без никаква намеса, за да видят хората, че жените на нейната възраст не бива да се срамуват от телата си. Според нея, когато минеш 45, много хора сякаш те подминават, а не бива да е така. И тя го доказва с поведението и снимките си в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари