IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След инсулта и лечението – Шарън Стоун показа майка си

15 февруари 2022 08 40

Жената е на 89 и си търси гадже

БГНЕС

БГНЕС

Шарън Стоун сподели снимка с възрастна жена, приличаща поразително на нея. Актрисата, която по принцип не обича да показва роднините си в социалните мрежи, разкри, че това е нейната майка Дороти Мари Стоун. Двете си изкарали страхотно, обядвайки в ресторант, където е направен кадърът.

„89-годишна, 5 инсулта, инфаркт, с пейсмейкър“, написа актрисата, посочвайки, че въпреки здравословните проблеми, жената, която я е родила, е на крака и се усмихва.

Стоун благодари на своите последователи за молитвите и подкрепата, за които тя помоли, когато майка ѝ беше в болница.

По думите на фенове и приятели на звездата, двете изглеждат чудесно и предизвикват умиление. Шарън от своя страна пък се пошегува, че Дороти се чувства добре и е готова дори за ново гадже.

През ноември миналата година майката на актрисата постъпи в болница. По-късно стана ясно, че тя е претърпяла поредния инсулт и се наложи да наеме медицинска сестра, за да се грижи по-добре за нея.

Само преди седмица снимка на Шарън Стоун украси корицата на списание The Rake. Пред него тя разказа откровено за проблемите си в детството, които е включила и в своята биографична книга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари