IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи показа майка си за рождения ѝ ден

11 януари 2022 17 50

Жената стана на 90

БГНЕС

БГНЕС

Матю Макконъхи е един от мъжете в Холивуд, който има голяма фенска маса в социалните мрежи. Там той не обича да споделя много за личния си живот. По-голяма част от публикациите му са свързани с неговата работа на снимачната площадка, което е нормално. Но понякога, като всеки от нас, той също има поводи да сподели снимки на любимите си хора.

Актьорът сподели любопитен кадър – на своята майка. А причината да го направи бе нейният рожден ден през изминалия уикенд.

„Мама Мак Макконъхи на 90 днес – живееща в радост, прощаваща и все устойчива на времето...“, написа той.

По думите на Матю, той не може да си представи живота без неговата майка, за която е купил специална корона и лента с надписа: „На 90 и все така прекрасна“.

Много от последователите поздравиха 52-годишния актьор от „Sing 2“, като някои отбелязаха, че не биха ѝ дали въпросната достолепна възраст.


„Наздраве за жената, която винаги казва всичко както е, обича чаша шардоне и ни кара да се смеем!“, написа от своя страна половинката на актьора, показвайки своята свекърва до специалната торта, която са поръчали за нейния празник. Тя неведнъж е споделяла забавни видеа с нея, с които показва, че двете са близки приятелки.

Макконъхи и съпругата му, Камила Алвес Макконъхи, поканиха рожденичката да живее с тях още в началото на пандемията. По-късно, в интервю за подкаста Red Table Talk през 2020 г., те определиха съвместното им съжителство и отглеждането на три деца като „наистина, наистина прекрасно“.

„Толкова ми е приятно да съм около внуците си. Много ми е удобно с тях... Матю е много добър син. Казвам му това през цялото време. Той е добър с мен“, разказа тогава Кей Макконъхи.

Преди това Матю разкри, че заради социалната изолация е успял да свърши много неща за дома си в Тексас, освен това започнал да прекарва повече време с децата, съпругата и майка си, което е чудесно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари