IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи разгневи и озадачи феновете си в социалната мрежа

17 май 2021 14 50

Актьорът позира с маска за лице сред пустошта

БГНЕС

Матю Макконъхи подразни няколко хиляди свои последователи в Instagram като публикува своя снимка, направена в пустинята, на която носи маска за лице.

Феновете на 51-годишния носител на „Оскар“ реагираха доста яростно на зашеметяващия кадър, на който той се намира сред природата,. а около него в голям периметър не се вижда жив човек. Очевидно обърканият актьор все още не смее да сваля маската си, въпреки че се намира на открито.

На снимката Матю е застанал върху драматична арка, издълбана в скала, а зад него се разкрива живописна гледка. Макконъхи е облечен небрежно за поход с бяла тениска и сиви шорти, плюс ботуши, раница, шапка и слънчеви очила. Той също така носи бяла маска на лицето си, въпреки че няма други хора наблизо. Това изглежда разстрои много потребители на социалната мрежа, които коментираха вида му с думите: „Махни тази маска, пич!“.

Други пък намекват, че Матю позира с маската само за снимката: „Матю, няма начин да си си носил тази маска през целия си поход, но явно си изпитал нужда да я сложиш точно за снимката?!“

Трети го съветва: „Просто се наслаждавай на природата от името на всички нас и махни тази маска, моля те!“

Подобно на Макконъхи, много други известни личности продължават да си носят защитните маски на открито, въпреки че в САЩ вече се позволява на ваксинираните хора да не носят маски на отворени пространства и на места, където има възможност за социална дистанция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Бокси ( преди 2 години )
Теди Теди няма ли за какво да пишеш. Пълна безсмислица.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )
А ако го тресне короната кой ще харчи доларите ?!?!?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар