IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери продаде къщата на майка си в Ню Йорк

29 октомври 2021 14 40

Жената отдавна живее в дом за възрастни

БГНЕС

БГНЕС

Марая Кери е продала къщата на майка си в Ню Йорк. Това съобщават световните медии, отбелязвайки, че от известно време насам Патриша Кери живее в луксозен дом за възрастни хора.

Певицата купува въпросния имот за 419 000 долара, така през 1994 г. в него се настанява жената, дала ѝ живот. Той се намира в предградие Северен Салем.

Кери сключва успешна сделка за къщата близо седем месеца след като брат и сестра ѝ заведоха дело за клевета срещу нея.

Къщата, която вече има нов собственик, разполага с четири спални и три бани. По данни на New York Post, тя е запазена само три седмици след като бива пусната на пазара – през юли 2021. По-рано този месец Марая е получила сумата от 757 444 долара за нея и вече е предала ключовете.

Според американските медии, майката на изпълнителката е живяла в Уест Палм Бийч, Флорида, през последната една година, като там не е лишена от удобства.

„Тя се премести в хубава петзвездна резиденция, където медицинските сестри ще я чакат на крак“, каза източник пред изданието The Sun, отбелязвайки, че децата ѝ са далече от него, но пък плащат тлъстата сума от 5 400 долара за месец.

Марая Кери не се разбира с роднините си от години

Звездата неведнъж е споделяла в свои интервюта, че е скарана със своите брат и сестра. Отделно, връзката ѝ с нейната майка не е мечтаната. Родителите ѝ слагат край на своя брак, когато тя е едва на три години.

„Ние дори не се познаваме като хората. Ние не раснахме заедно. Те имаха свой живот, а когато аз се появих на бял свят те вече бяха развалени. Буквално се чувствах като аутсайдер в собственото си семейство. Те имаха опит на израстване с тъмнокож баща и бяла майка, а аз живеех предимно с майка си“, споделя Кери в интервю за Опра Уинфри.

За прекалено сложните отношения между тях певицата пише и в мемоарната си книга, носеща името The Meaning of Mariah Carey. Именно там може да прочетем историята, свързана с Патриша Кели, която тя никога няма да забрави. Тогава майка ѝ вика полиция, когато Марая има нервен срив, а няколко издания пишат, че тя иска да направи за смях дъщеря си и да покаже, че всяка звезда може да рухне изведнъж под въздействието на славата.

Що се отнася до брата и сестрата на певицата, за него тя говори, че е изключително жесток, а и за двамата – че разпространяват лъжи за нея в медиите, с които искат да повлияят негативно на кариерата ѝ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Оф беее... Дори сте си го болднали - Тя се премести в хубава петзвездна резиденция, където медицинските сестри ще я чакат на крак. Ми няма такова, дори на български, чакам някой на крак. На английски е to wait on somebody hand and foot, значи да обслужваш някой до степен той да не трябва да си мръдне пръста. Не е свързано с чакане. Като wait tables и waiter. Разбира че няма как да се пишат авторски статии за Марая Кери от Варна, *** поне инвестирайте в по-качествен превод.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар