IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери: Автобиографията ми не цели да нарани брат ми или сестра ми

4 юни 2021 11 00

Изпълнителката попадна в центъра на скандала с последната си книга

Снимка: БГНЕС

Марая Кери отвръща на удара, който получи от брат си Морган и сестра си Алисън. През последната година двамата подадоха съдебни искове, в които твърдят, че новата автобиография на изпълнителката цели да ги унижи и да ги представи в лоша светлина пред обществото.

Наскоро звездата подаде собствен иск, с който цели да обори този на брат си. 60-годишният Морган беше бесен, след като сестра му написа в книгата си за вражда между него и баща им Алфред. Според написаното, няколко служители на полицията е трябвало да се намесят, за да спрат физическа саморазправа между двамата мъже. Морган обаче изобщо не е съгласен с казаното.

„Опитът ѝ да опише Морган като също толкова склонен към насилие, колкото баща им, и последвалият ѝ коментар относно отношенията на полицията към чернокожите са само началото на отчаяния опит на Марая Кери да оскърби ищеца, да изиграе ролята на жертва и да натрупа точки пред движението Black Lives Matter“, се казва в жалбата, подадена от Морган. В отговор адвокатите на Марая твърдят, че историята не е целяла да унижи брат ѝ, а по-скоро да послужи като вдъхновение за всички, които са имали подобно изживяване.

„Историята на издигането на г-жа Кери от дисфункционална и понякога насилствена семейна среда има значителна обществена стойност, особено за всеки млад човек, който може да се окаже в също толкова тежки и обезпокоителни обстоятелства и който може да се вдъхнови да използва своите таланти, да преследва мечтите си и да се измъкне от тази ситуация“, пише в съдебните документи.

Според „Ройтерс“, Морган също е оспорил твърденията на сестра си, че се е опитвал да я изнудва за пари, след като тя става известна. В съдебните документи се казва още, че ищецът е загубил професионален проект заради начина, по който Марая го е характеризирала в своите мемоари.

Искът на Морган дойде един месец след като носителката на „Грами“ беше съдена от отчуждената си сестра Алисън. Тя твърди, че Марая умишлено ѝ е причинила „емоционален стрес“ с включването на няколко истории в книгата си. Определяйки певицата като „безсърдечна, злобна и отмъстителна“, Алисън твърди, че отново е злоупотребила с алкохола след издаването на книгата.

През декември Кери проговори и за потенциална екранизация на своите мемоари, които ще пренесат феновете в детството, ранните професионални години и живота на певицата днес. „Обсъждаме няколко неща. Наистина смятам, че има какво да разкажа. Това винаги е било моята цел“, казва тя за книгата си.

Що се отнася до това коя актриса може да влезе в нейните обувки за големия екран, Марая заяви, че все още не е мислила върху този въпрос.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари