IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

1 месец след сестра ѝ: Братът на Марая Кери също съди изпълнителката

9 март 2021 11 00

Причината – мемоарът The Meaning of Mariah Carey, който излезе през септември

Снимка: БГНЕС

Братът на Марая Кери я съди за клевета, след като на пазара излезе мемоарът на изпълнителката.

Според USA Today, в съдебните документи, подадени в сряда, 60-годишният Морган цитира параграф от книгата на сестра си The Meaning of Mariah Carey, отнасящ се до предполагаема разправия между него и баща им. 51-годишната Кери пише в мемоарите си, че по това време дузина полицаи е трябвало да потушат физическата саморазправа.

„Опитът ѝ да характеризира ищеца също толкова насилствен като баща им, както и последвалият коментар за полицейското отношение към чернокожите са само началото на отчаяния опит на Марая Кери да оскърби ищеца, да се направи на жертва и да извлече позитивна реакция от движението Black Lives Matter“, се казва в жалбата.

Според Reuters, Морган също е оспорил твърдението на Кери, че се е опитвал да я изнудва, след като тя е станала известна. Освен това, Page Six съобщава, че братът на изпълнителката е загубил професионална сделка за проект заради начина, по който Кери го характеризира в мемоарите си.

Жалбата на Морган идва само месец, след като Марая беше съдена и от сестра си Алисън, като причината отново беше автобиографията. Ищцата твърди, че певицата умишлено ѝ е причинила емоционален стрес с включването на няколко истории в мемоарите си. Описвайки Кери като „безсърдечна, злобна и отмъстителна“, Алисън твърди в иска, че отново е злоупотребила с алкохола, след като книгата е излязла през септември.

Алисън се позовава на глава, в която Кери говори за неприятен случай. Тогава сестрата на изпълнителката ѝ дава валиум, опитва се да я продаде и хвърля чаша горещ чай върху нея. Според ищцата, Марая не е представила доказателства в подкрепа на историята си. В съдебните документи се посочва още, че Алисън е била диагностицирана с PTSD, тревожност и депресия и е трябвало да потърси професионална помощ, за да се справи с ужасяващото насилие, което е претърпяла по време на младостта си.

Сестрата на Кери пише, че изпълнителката е използвала статута си на публична личност, за да я атакува и да вземе парите ѝ. Според Алисън, звездата се опитва да генерира сензационни заглавия в пресата, за да популяризира книгата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари