IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С песен на уста: Марая Кери се ваксинира срещу COVID

7 април 2021 09 00

Изпълнителката все още владее високите октави

Снимка: БГНЕС

Марая Кери е готова да се завърне към концертите на живо.

Носителката на пет награди „Грами“ показа, че все още умее високите октави по време на ваксинацията си срещу коронавируса. През уикенда Кери получи първата си доза и явно по никакъв начин не се притесняваше от иглата, тъй като пя в лекарския кабинет. „Странични ефекти от ваксинацията: Високи октави“, написа тя в социалните мрежи под клип от важния момент.

Изпълнителката се обърна към последователите си и заяви, че пеенето я успокоява, но в същото време може и да пречи на лекарите. Тя насърчи феновете си да се пазят и да бъдат отговорни, тъй като всички ние сме заедно в битката срещу вируса. По време на ваксинацията Кери стои изправена с ръка на кръста, но лекарят ѝ казва да се отпусне. „Аз записвам в момента. Влязла съм в роля“, отговаря тя.

Когато иглата вече влезе в ръката на Марая, тя показа завидните си възможности с високите октави, като след това заяви, че това е само първата доза. „Тук сме и се молим за най-доброто. Насърчавам всички вас да го направите, когато можете. Както казах, всички сме заедно в тази битка. Много ви обичам!“, завърши звездата.

В началото на пандемията през март 2020 година Кери публикува видео, на което заедно с 9-годишните си близнаци показва как правилно да мием ръцете си. По време на процедурата изпълнителката пее песента Fantasy в продължение на 20 секунди. Звездата призна, че почивката от концертите ѝ се е отразила добре. Тя се появи в епизод от подкаста Questlove Supreme и разкри малко от живота си в изолация.

@mariahcarey

Cleaning our hands to 20 seconds of Ol' Dirty Bastard! #SafeHands

♬ original sound - Mariah Carey

„Почивката от работа наистина се отрази добре на гласа ми“, казва Кери. Допълва, че всеки около нея ѝ казва, че трябва да се върне в звукозаписното студио, но все още не е сигурна кога точно ще се случи това.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари