IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10-годишната дъщеря на Марая Кери с дебют в модата

23 юли 2021 08 30

Вижте в каква рекламна кампания участва тя

Снимка: Getty Images

Това може да не се хареса много на Марая Кери, но явно дъщеря ѝ Монро не иска да се занимава с музика.

10-годишното момиченце, което е от брака на изпълнителката с Ник Кенън, се насочи към модната индустрия и вече направи първата си рекламна кампания. Монро стана лице на марката OshKonsh B'gosh и рекламира линията за училище. В краткия клип тя играе 10-годишната версия на Марая Кери, а според официалното съобщение, това е почит към детството, песните и невероятното влияние, което изпълнителката е оказала върху поколения от млади мечтатели. В клипа също така се споменават автобиографията на Кери и нейните хитови песни.

Във видеото Монро е облечена в дънков гащеризон и черна тениска, а тоалетът е бил създаден заедно с Марая. Той ни връща назад до 1990 година, когато певицата носи дънки от OshKonsh B'gosh в клипа към песента Someday. „Някой ден ще бъде различен. Мелодиите, които живеят в главата ми, някой ден ще станат номер едно в класацията. Песента, която е в сърцето ми, ще докосне още милиони сърца. Изпълнител на годината, изпълнител на десетилетието, изпълнител на поколенията. Но най-важното е да вдъхновя поколения от малки момичета да изпеят онази висока нота. Какво ще кажете за тази мечта“, казва Монро във видеото.

Кампанията също така отдава почит на Мохамед Али и групата Outcast, а от компанията казват, че искат да се фокусират върху забележителни деца, които показват своята увереност и решителност. Зрителите ще могат да чуят вдъхновяващи вътрешни монолози от Али, Кери и членовете на Outcast като деца, облечени в дрехи от OshKosh B'gosh и насърчаващи следващото поколение да мечтае смело за това в какво ще се превърне някой ден.

10-годишната Монро има и брат близнак Морокан. Марая Кери и Ник Кенън бяха женени от 2008 до 2016 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари