IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун се сравни с принцеса Даяна

10 февруари 2022 14 50

„Двете станахме известни по едно и също време“, казва актрисата

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Шарън Стоун смята, че има нещо общо с покойната принцеса Даяна, която беше най-известната жена в света до смъртта си през 1997 година.

Актрисата застава на корицата на списание Rake и разказва за това как двете с Даяна са били постоянно преследвани от фенове и това е нещото, което ги свързва. „Ние станахме известни по едно и също време. Всеки, който беше известен колкото мен или Даяна, беше преследван от стотици, ако не и от хиляди хора“, признава Стоун, която се превръща в истинска звезда след играта си в „Първичен инстинкт“ през 1992 година.

Допълва, че това е било ерата, в която е нямало мобилни телефони и всяка една среща с фенове се е случвала лице в лице. „Ако отивах например в ресторант, докато чакам в антрето за маса, отвън вече са се насъбрали стотици хора. Не понякога, а всеки път“, спомня си актрисата. Тя допълва, че това време е било като терор за нея, защото е трябвало да върви с няколко бодигарда по улицата, които да избутват хората настрани.

Когато е била в компания от няколко души, Стоун е трябвало да излиза последна от ресторанти или зали, за да осигури безопасността на останалите. По този начин феновете не са се струпвали около приятелите или роднините ѝ. „Понякога трябваше да се опитам да вляза в колата през много малка дупка, оставена от феновете. Дори е имало случаи, в които бодигардът ми е трябвало да се качва през прозореца, за да не бъде всмукан в буйната тълпа“, разказва Шарън.

Споделя, че понякога тълпата е дърпала бронята на колата, чупила е огледалата за обратно виждане, регистрационните табели и дори се е качвала върху автомобила. „Аз лежах на пода, а приятелите и бодигардът ми са легнали върху мен, надявайки се че покривът ще издържи“, добавя звездата.

Миналата година Стоун разказа и за трудното си детство в Пенсилвания, когато е била удряна с колан от баща си и сексуално насилвана от дядо си. Всичко това е описано в мемоара ѝ „Красотата да живееш два пъти“. Споделя, че е била научена да си мълчи и да бъде добро дете, въпреки всичките ужасни неща, които са ѝ се случвали. Още тогава обаче е осъзнала, че това далеч не е здравословно за нея.

„Да се очаква да бъдеш перфектен, този, който не се оплаква, който прави всичко точно както трябва през цялото време и този, който ще го прави без никакво признание от околните, е наистина много скучно“, споделя Шарън. Допълва, че мълчаливото, зависимо и непретенциозно момиче не е здравословна роля.

Според Стоун, семейството ѝ никога не е искало тя да се занимава с мода или актьорство. „Баща ми искаше да стана архитектурен инженер. За него да работя нещо, което използва начина, по който изглеждам или начина, по който се представях, беше просто ужасяващо“, отбелязва тя. В книгата си разкрива, че баща ѝ е бил поразен, когато е решила да стане модел, а след това актриса, въпреки че е печелела много повече пари, отколкото родителите ѝ някога са имали.

На 63 години Шарън продължава да доказва, че Холивуд е нейното място. Тя ще се появи във втория сезон на „Стюардесата“ заедно с Кейли Куоко. Стоун ще влезе в ролята на Лиса Боудън, която иска да остане далеч от дъщеря си, след като е прекарала цял живот в борба с алкохолизма на Каси (Куоко).

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари