IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ботокс ли?! На Салма Хайек не й е нужен

21 февруари 2020 08 30

Тролове я критикуват, че има корекции

БГНЕС

Салма Хайек е една от холивудските актриси, която изглежда невероятно без грим. Миналата година тя стана на 53, но едва ли може да ѝ ги дадем. Зад перфектното ѝ тяло стои здравословен начин на живот, който включва специален режим и много движение.

Звездата неведнъж споделя свои снимки по бански в социалните мрежи и винаги получава комплименти за начина, по който изглежда. Сега, наред с положителните отзиви за един от кадрите ѝ, тя се сблъска и с негативното мнение на троловете.

Повод за хейтърските коментари стана снимка на Хайек в близък план. На нея тя е на плажа, а морският бриз развява косите ѝ.

„Сияеща както винаги!“, написа последовател на Салма под публикацията ѝ, но друг я обвини, че вече е прибягнала до корекции по лицето и си е сложила ботокс. 

„Твърде много ботокс“, пише мъжът, а друг от феновете го последва с думите: „Не ти е нужен, Салма“. 

Вместо да подмине написаното както много нейни колеги правят,  актрисата реши да им отговори честно: 

„Аз нямам ботокс, но благодаря за съвета, защото вече си мислех, че е време да си сложа“. 

През 2017 г. Хайек разкрива пред „New York Times“, че никога не почиства лицето си сутрин. По думите ѝ, ексфолирането на кожата е много важно, но някои жени прекаляват с него и това им вреди. Тя предпочита да ползва най-различни серуми и масла, които имат регенериращ и подхранващ ефект. 

Според Салма, използването на натурални средства в грижата за кожата е много важно. Тя обожава кокосово масло и с него си маха грима преди да заспи. Освен това тя харесва действието на розовата вода върху кожата – намалява бръчките и помага при сухота. 

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари