IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

I am sexy and I know it: Невероятната Салма Хайек

7 ноември 2019 12 30

Актрисата пусна снимки от почивката си

Instagram

Красива, секси, обичаща да прекарва свободното си време сред природата. Салма Хайек, която през септември стана на 53, сподели с феновете си снимки от своята почивка. Въпреки че звездата искаше да покаже колко много се радва на костенурките на плажа, тя привлече вниманието с друго – че изглежда невероятно по бански и без грим.

Първо актрисата с американско-мексикански произход сподели един кадър, на който е седнала на тревата и написа към него, че много харесва костенурките. На него обаче нямаше и следа от дребните животинки.

По-късно Хайек, разбрала за грешката си, бе принудена да качи друга снимка, на която вече имаше костенурка и показва красивите ѝ бански в розово и червено.

„Изглеждаш невероятно“, написа последовател на актрисата и я похвали за това колко е красива без никакъв грим и филтри. 

Много хора отбелязаха, че не се сърдят на актрисата, че не е качила кадър с костенурките на плажа, защото така тя е качила повече снимки по бански.

Салма Хайек – уверена и секси на 53 

Салма Хайек е една от холивудските звезди, която може да си позволи да се показва по-често без грим. Много често почитателите ѝ в социалната мрежа адмирират, че разчита на естествената си красота и я питат как се грижи за кожата си, за да изглежда толкова добре. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари