IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гордото семейство в една велика снимка: Бионсе, Джей Зи и трите им деца

4 ноември 2022 14 30

Рядък кадър на близнаците Руми и Сир

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бионсе събра цялото семейство за една велика снимка.

Кралицата на музиката и съпругът ѝ Джей Зи позираха заедно с трите си деца, показвайки костюмите си за Хелоуин, няколко дни след самия празник. Обичайки да се отличава от тълпата, семейството реши да не се впуска в поредицата от кадри точно на 31 октомври, а да покаже своите превъплъщения чак на 3 ноември. И мисията им, разбира се, се увенча с успех.

Погледите отново бяха приковани към семейство Картър, което вече спокойно можем да наричаме „Гордото семейство“. Вдъхновени от филмчето „Семейство Прауд“*, цялата фамилия беше облечена тематично. 10-годишната Блу Айви се превъплъти в Пени Прауд, носейки червен клин, бяла блуза с голяма яка и яке в цвят бордо. Косата ѝ беше оформена в типичния за героинята ѝ стил на две плитки.

Бионсе, разбира се, влезе в цели две роли. Тя беше както майката Труди, така и бабата в семейството. Като Труди, изпълнителката беше облечена в зелено сако, под което се виждаше оранжево бюстие и оранжеви искрящи дънки. Тя стои с ръце на кръста с видимо недоволно изражение. Като бабата пък Бионсе реши да носи сива перука и синя рокля с розово палто. Изпипа ролята си до най-малкия детайл, допълвайки с яркорозови обувки и очила с квадратна форма.

Джей Зи пък беше бащата Оскар Прауд, облечен в бяла риза с дълги ръкави и черни тиранти, сини панталони и характерната за героя лилава вратовръзка. На снимката се виждат и 5-годишните близнаци Руми и Сир, които са облечени съответно като Сиси Прауд с рокля в цвят фуксия и Бебе Прауд в оранжева риза и лилави шорти.

„Семейство всеки ден и всяка вечер“, написа Бионсе под снимката.


*Гордото семейство.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари