IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър финишира на маратона в Ню Йорк, минавайки 42 км за под 4 часа!

7 ноември 2022 17 50

Актьорът събра 1 милион долара за благотворителност

Getty Images

Getty Images

Маратонът в Ню Йорк се завърна с пълна сила, след като предходната година имаше ограничен брой участници, а състезанието през 2020 г. беше отменено заради пандемията от COVID 19. Този маратон обикновено привлича големи имена от поп културата в САЩ. Знаменитости от света на спорта, телевизията, музиката и киното често се включват в състезанието, за да изпробват своята издръжливост.

Тази година сред знаменитостите, които участваха в маратона беше актьора Аштън Къчър, който пробяга 42 км, бягайки през петте района на града, като мина разстоянието за по-малко от 4 часа.

Съпругът на Мила Кунис имаше и солидна мотивация – участието му беше свързано със събирането на пари за една добра кауза: През последните месеци Аштън тренираше усилено, за да може да се подготви за маратона и да подпомогне организацията Thorn, която той самият основа заедно с бившата си съпруга Деми Мур през 2012 г. Въпросната организация с нестопанска цел събира средства, за да се бори с трафика на деца и сексуалното насилие над деца онлайн.

За да се подготви за маратона Аштън тренираше с двама професионални фитнес инструктори, като използваше програмата за обучение по маратон на марката за фитнес оборудване Peloton. Самият Къчър сподели преди старта на самото състезание: „Никога преди не съм бягал в маратон. Ужасен съм.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари