IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър отслабна заради маратон

1 септември 2022 09 00

Той е с автоимунно заболяване, но е в ремисия

БГНЕС

БГНЕС

Аштън Къчър отслабна с близо 6 кг. А причината не е нова роля, а неговото здравословно състояние и важен мотив – да участва в маратона на Ню Йорк.

Във видео, качено от звездата, го виждаме видимо променен. И това си личи най-вече по лицето му, което сякаш се е стопило.

„Най-голямата физическа промяна е прехвърлянето на мускулна маса от горната към долната част на тялото. Отслабнах с около 6 кг“, казва той пред „Entertainment Tonight“ за своята трансформация.

В профила си в Instagram Къчър уточнява, че заедно със своя екип е участвал в специално издание на маратон – за прекратяване на сексуалната експлоатация на деца. И добавя, че преди да излезе и да тича в името на каузата, е преминал специална подготовка. В нея са се включили и други известни лица.

Клипът показва как Аштън влиза във фитнес залата и бива нахъсан от известни треньори. А освен него в предизвикателството се включва и Ким Кардашян, тичаща на пътеката, облечена в черен спортен екип.

Аштън Къчър получава подкрепата на Мила Кунис за начинанието

Трудните неща стават по-лесни, когато има кой да те подкрепя и да ти помага в тренировките, твърди звездата от сериала „Двама мъже и половина“, говорейки за жена си и специалистите от фитнеса. И добавя:

„Задаването на темпо, което можете да поддържате, не е същото като да работите толкова усилено, колкото можете“.

Актьорът стартира серия от интервюта, които ще бъдат излъчени в 16 части по платформата Peloton. „Нашето бъдещо аз“, казва той, трениращ заедно с Кардашян и Натали Портман. Други известни личности, които се присъединяват към тях, са Крис Пол, Джон Батист и Томас Рет.

„Готови сме да създадем малко електричество на това място“, казва шеговито Къчър.

Актьорът е в ремисия и има мотивация да спортува

По-рано Къчър призна, че има автоимунното заболяване васкулит, заради което преди две години трудно ходел, чувал, имал и проблеми със зрението. Две години по-късно той е добре и посочва, че е успял да влезе в ремисия.

Аштън разкри още, че му трябвало почти година, за да възвърне енергията и сетивата си.

Днес холивудската звезда смята да тича на състезанието на 26,2 мили. „... Маратонът е шанс да покажа на хората, които са работили толкова усилено, за да превърнат визията ни в реалност, че съм в това с тях и съм готов да извървя последната миля“, казва той.

Къчър поддържа неправителствената организация Thorn, с която набира средства за най-различни каузи и работи от години за по-голяма осведоменост по конкретни проблеми на обществото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари