IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Къчър заведе децата на 10-дневно пътуване

3 август 2022 15 00

С Мила Кунис опознават националните паркове на САЩ

БГНЕС

БГНЕС

Аштън Къчър заведе децата си на 10-дневно пътуване. Той и Мила Кунис са решили да обиколят националните паркове на САЩ и да прекарат едно по-вълнуващо лято с малчуганите. Това разкри известният актьор по време на премиерата на „Отмъщението“ в Лос Анджелис.

„Прекарвам си най-добре с децата“, призна звездата пред списание People, говорейки за това, че не бърза да ги върне отново в училище както някои други родители.

„Ако никога не трябваше да ги изпращам обратно, това би било моето предпочитание“, казва Аштън Къчър.

Актьорът разкри, че наскоро семейството се е върнало от своето първо и „лудо“ пътешествие:

„Току-що обиколихме националните паркове в страната с микробус. Просто се мотаехме с децата си 24/7 и беше феноменално“, каза той и добави, че би му се искало да има още няколко почивни дни, но се налага да поработи малко.

Къчър и Мила Кунис имат две деца – Димитри Портууд, който е на 5 и дъщеричка на име Уайът Изабел на 7.

Макар звездата от „Двама мъже и половина“ да се опитва да възпитава добре своите малчугани и да им покаже повече за националните паркове, той признава, че ролята на техните учители е много важна. По думите му, те са по-добри в предаването на знания в сравнение с него.

Преди година – банята на децата на Аштън Къчър вълнуваше всички

През 2021-а, точно по това време, известната двойка шокира доста родители, споделяйки, че не къпе децата си всеки ден. Темата се превърна в широка дискусия за това дали двамата постъпват правилно. А след това много известни личности признаха, че правят същото или пък ги разкритикуваха и/или се пошегуваха с тях.

Мила Кунис и Аштън Къчър признаха, че не е нужно всеки ден да пращат сина и дъщеря си в банята преди да си легнат. Актрисата дори разкри, че като малка не е имала достъп до топла вода постоянно. И от нея също е станало човек.

Все пак тогава двойката посочи, че макар да не къпят децата редовно, държат те да си мият лицата всяка сутрин.

Година след твърденията на двамата родители, разпалили страстите в интернет пространството, сякаш никой не си спомня за тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари