IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Кайли Дженър отслабна с 18 килограма

6 май 2022 16 30

Звездата заяви, че се опитва да бъде здрава и търпелива

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кайли Дженър отново говори за пътешествието си след бременността.

24-годишната риалити звезда сподели снимка в своите истории в Instagram, където разказа на феновете за наддаването на тегло по време на втората си бременност и как е успяла да се отърве от излишните килограми след раждането. Дженър стана майка за втори път през февруари, посрещайки момченце.

Според откровенията ѝ, тя е наддала 27 килограма през деветте месеца, като малко след раждането е започнала стриктен режим, с който да влезе отново във форма. До момента Дженър е успяла да свали 18 килограма. Звездата заяви, че се опитва да поддържа здраво тяло, но знае много добре, че резултатите не идват бързо и затова е търпелива към себе си.

Дженър разкри, че ходенето по бягаща пътечка и пилатесът са най-любимите ѝ упражнения, които са помогнали за премахването на излишните килограми. По думите на звездата, тренировките ѝ дават сила след раждането. Тя се опитва да вдъхне увереност и кураж на други майки, които изпитват трудности в този период и се чувстват унили или депресирани.

През март Кайли отново сподели видео от фитнеса, като в същото време говори и за предизвикателствата, които изпитва. Според нея, сега нещата са много-трудни, в сравнение с първото раждане. Дженър допълни, че не се чувства добре физически, психически и духовно, но все пак се опитва да изгони тези негативни емоции чрез тренировки.

Кайли и приятелят ѝ Травис Скот станаха родители на момченце през февруари. Първоначално те му дадоха името Уолф, но месец по-късно обявиха, че ще го сменят. Според тях, детето им не се чувствало комфортно с това име, но не споделиха как са кръстили сина си. За момента обаче момченцето все още се казва Уолф, тъй като родителите му не са подали необходимите документи за смяната.

„В процес сме и затова няма да споделям другото име“, каза Дженър преди месец. Допълва, че още докато подписвала акта за раждане, е знаела, че ще смени името. Според нея, то не подхождало на сина ѝ.

Според източник, Дженър и Скот ще споделят името на бебето, когато и двамата са готови. Те са родители и на 4-годишната Сторми Уебстър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари