IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилария Болдуин, едно коремче и пълна къща с деца

8 ноември 2022 17 40

Многодетната майка не спира да тренира

БГНЕС

БГНЕС

Хилария Болдуин роди седмото си дете преди близо 6 седмици. И вече се похвали, че почти е влязла в старата си форма преди да забременее. Многодетната майка сподели кадър в своята история в Instagram, с който показа, че има леко коремче.

Жената до Алек Болдуин си направи селфи в огледалото, за да покаже, че стига да иска, една жена бързо може да се избави от излишното тегло два месеца след като е дала живот.

„Моето коремче 6 седмици след раждането“, написа г-жа Болдуин и мотивира много жени да започнат да тренират.

Хилария не спира да тренира

Болдуин роди през септември и си даде само седмица почивка. След това отново се върна към предишния си начин на живот. Освен да изцежда кърма с помпата, тя отново намери време за своите любими упражнения. И ето че се появиха нейните видеа, в които показва всичко стъпка по стъпка, като компания ѝ прави нейната най-малка дъщеричка.

„Най-естественото нещо за тялото ми е да продължава да тече, да циркулира“, написа тя. И добави, че винаги слуша сигналите на тялото и спортува в разумни граници.

Йога инструкторката сподели, че обича да смесва различни видове лицеви опори:

„Правя малки сгъвания в ръцете с пълни и след това по-дълбоки – и модифицирани“.

По думите на Хилария, тя се стреми да поддържа форма и същевременно се забавлява. А как го прави със седем деца е въпрос с повишена трудност.

Недоспала, но щастлива: Хилария Болдуин показа петте си деца

Хилария Болдуин чувства вина след раждането на седмото си дете

Хилария Болдуин: Всеки ден мисля за починалите си деца

Хилария Болдуин стана за смях – 10 години се преструва на испанка

Г-жа Болдуин насърчава бодипозитивизма

Макар с изваяното си тяло да дразни много жени, които не успяват да отслабнат след раждането, Хилария винаги е казвала, че всяка жена трябва да прави това, което ѝ харесва и да посрещне позитивно начина, по който се променя нейният организъм по време и след края на бременността.

„Аз съм една от най-големите мажоретки за позитивизъм на тялото и любов“, обяснява инструкторката. И посочи, че не бива да съдим никой за начина, по който изглежда.

Хилария и Алек Болдуин не скриха, че през годините са се сблъскали с няколко спонтанни аборта. Тяхната най-голяма дъщеря – Кармен е на 9, следват синовете Рафаел (7), Леонардо (6) и Ромео (4). Най-малките са Едуардо (2), Лучия (1) и Илария, която е само на два месеца.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари