IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски с различни играчки за сина си

9 ноември 2022 17 40

Моделът желае да балансира с играчките за него

БГНЕС

БГНЕС

Има родители, които не одобряват бабите и дядовците да подаряват играчки на внучето си, които не са за неговия пол. Например камионче за момиче или кукла Барби за момче. Но този проблем не стои пред Емили Ратайковски, която обяви, че иска да балансира с покупките за своя син.

В детската стая на едногодишния Силвестър вече има бебешка кукла и сервиз за чай, с които той да си играе безгрижно. И според майка му, в това няма нищо лошо. Причината е, че тя държи детето само да избере пола си, когато порасне.

Моделът разказа за самотното родителство в подкаста High Low. Там призна, че все пак русокосото момченце се увлича по камиони.

„Слай им се радва толкова много. Той обича да си играе с колички“, изтъкна тя.

По думите на звездата, сред количките на нейния син има розов кабриолет. Освен това онова, което той харесва изключително много, е да бута количка, в която има бебе.

Емили Ратайковски разказа за предизвикателствата да отглежда момченце заедно с Джулия Фокс, която също има син.

„Трудно е като самотна майка да отгледаш син. Просто не искаш те да свършат като всеки един човек, който някога си срещала, разбираш ли?“, каза бившата приятелка на Кание Уест, която се раздели с бащата на детето си малко след неговото раждане.

Моделът вече ходи по срещи

Макар да не говори за това как се справя с новите връзки, когато има толкова малко дете, Емили бе забелязана наскоро с известен диджей. Фотографи я уловиха да се целува с Озарио Риспо, но до момента тя не коментира дали има флирт или сериозна връзка с него.

Брад Пит излизал с Емили Ратайковски, но как Анджелина Джоли реагира на това?

Мъжът на Емили Ратайковски иска втори шанс

Емили Ратайковски посреща Коледа по бански

„Не дължа нищо на никого, освен на сина си“, казва тя, посочвайки, че единственият мъж в нейния живот е малкият Силвестър и не е нужно да дава обяснения за други.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари