IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо на 48 – с цяла плеяда звезди, но къде е Джиджи Хадид?

14 ноември 2022 16 30

Истинско звездно парти в центъра на Бевърли Хилс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо определено знае как да организира парти, за което ще му завиди целият свят.

През уикенда актьорът отпразнува 48-ия си рожден ден с цяла плеяда звезди от различни сфери на развлечението. На купона бяха поканени Кейт Хъдсън, Брадли Купър, Рами Малек, Тоби Магуайър, Аштън Къчър, Ребъл Уилсън и приятелката ѝ Рамона Агрума. Баскетболистът Леброн Джеймс и съпругата му Савана, както и спортният агент Рич Пол също бяха сред гостите.

„Беше чудесно парти с музика, питиета и храна. Изглеждаше, че всеки се забавлява“, каза източник пред списание People. Разбира се, родителите на рожденика – Джордж ди Каприо и Ирмелин Инденбиркен – също бяха поканени. Един от хората, които обаче липсваше от цялата картинка, бе Джиджи Хадид, с която Лео от няколко месеца е свързван романтично.

По-рано през месеца източник, близък до 27-годишната моделка, сподели, че тя и Ди Каприо продължават да се наслаждават на компанията на другия. Според него, двамата се виждат в Ню Йорк при всяка възможност и Хадид се забавлява по време на срещите си с Лео. Звездите бяха последно засечени в Голямата ябълка през септември, когато присъстваха на парти от Седмицата на модата.

„Тя изглежда много щастлива и развълнувана, когато го вижда. Привлечена е към него. Той се грижи много добре за нея. Тя го намира за зрял и очарователен“, казва друг вътрешен човек. Все пак, според него, първият приоритет на Хадид все още остава детето ѝ. Моделката е майка на 2-годишната Кай, която споделя с бившия си приятел Зейн Малик. Двамата се разделиха през октомври 2021 година след скандал между изпълнителя и майката на Джиджи – Йоланда.

Близки до Ди Каприо споделят, че той е бил привлечен от Хадид заради нейната зрялост, въпреки крехката ѝ възраст. „Тя има дете и е улегнала. Той иска да бъде с човек, който има същите виждания за добри каузи и политически намерения като него“, казва източник пред списание People. Допълва, че двамата все още се опознават и официално не са във връзка.

Други източници споделят, че за момента Лео преследва Джиджи и прави всичко възможно, за да я накара да станат официална двойка. „Те се движат с общи приятели. Раздялата все още е много прясна за него. Оттогава той гледа да е сред приятели и семейството“.

Бивша на Леонардо ди Каприо проговори за връзките му

Раздялата на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне – каква е причината?

Ди Каприо се раздели с Камила Мороне през лятото, слагайки край на една от най-дългите си връзки. Двамата бяха заедно повече от четири години, като се смяташе, че моделката най-накрая е укротила холивудският секссимвол, наричан още „вечният ерген“. Преди титлата беше притежание на Джордж Клуни, но премина в ръцете на Лео след сватбата между колегата му и Амал Клуни. Двамата дори вече имат и 5-годишните близнаци Александър и Ела.

Лео и Джиджи се познават от години, но никога не са били близки. Запознават се чрез общи компании и се виждат на събития, в клубове, ресторанти или на рождени дни на приятели. Според източници, никога досега не е имало възможност двамата да започнат романтична връзка, но искрата е пламнала след раздялата между актьора и Камила Мороне. „Умно и успешно момиче като Джиджи винаги ще заинтригува Лео“, казва близък до звездата.

Дали този път Ди Каприо ще намери правилната жена, която може да превърне в съпруга, остава да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари