IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид се среща с Леонардо ди Каприо, но това не се хареса на Зейн Малик

20 септември 2022 11 00

Бившият на модела иска да си я върне

Снимка: БГНЕС

На фона на слуховете за роман между Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид, бившият възлюбен на модела Зейн Малик се почувства неловко. Музикантът реши да върне бившата си избраница, въпреки всички скандали, които се случиха между тях миналата година.

Източници съобщават, че Зейн все още се надява да се събере отново с Джиджи. „Сега те се опитват да поддържат добри отношения в името на дъщеря си, но той даде да се разбере, че би искал да получи още един шанс, така че всички тези новини за нея и Лео го разстроиха“, каза източникът, цитиран от OK Magazine.

Раздялата на двойката стана известна миналата есен. Влюбените сложиха край на отношенията си със скандал, когато майката на модела Йоланда Хадид обвини музиканта в домашно насилие.

През септември се появиха пък слухове за възможност за романтични отношения между Хадид и Леонардо. Това става след като актьорът скъса с Камила Мороне.

В началото се говореше, че Джиджи отказвала среща с Ди Каприо, но явно постепенно е решила да смекчи тона към него.

Така съвсем скоро папараци дори успяха да заснемат модела на среща с актьора в ресторант в Манхатън.

Самите знаменитости все още не са коментирали връзката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари