IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Астролози с хороскоп за съвместимостта между Джиджи Хадид и Ди Каприо

15 септември 2022 17 30

Има привличане между Скорпион и Телец, твърдят те

БГНЕС

БГНЕС

Хороскоп за съвместимостта е новата мода сред световноизвестните личности. Още преди Джиджи Хадид или Леонардо ди Каприо да са се допитали до астролози за това ще им върви ли в любовта, стана ясно, че двамата се привличат силно. И това идва от техните зодии. Макар и двамата още да са в ранен етап от своята връзка, наталните им карти могат да разкрият ще бъде ли сериозна тя.

Няколко медии писаха, че моделът и холивудската звезда са били заедно в Ню Йорк. Дори папараци са ги снимали в заведение, където се държали като повече от приятели. След като сложи край на отношенията си с Камила Мороне, Ди Каприо сякаш иска да затвърди схващането, че си пада по по-млади жени. Това предизвика дискусия в социалните мрежи и някои красиви дами отбелязаха, че той губи, щом има такъв избор.

След като разкара Зейн Малик, от който има дъщеричка, Джиджи явно вече е готова да започне нова страница от живота си. През април тя стана на 25 – с две години над възрастта, при която Леонардо казва „чао“ на гаджето и го сменя с ново.

Съвместими ли са Джиджи Хадид и Леонардо ди Каприо?

От гледна точка на астрологията, двамата са две противоположности, които се привличат. Тя е Телец, докато той – Скорпион. И двамата се отличават със свой характер.

астрология, зодии,

IStock

Скорпионът, като воден знак, подхранва Телеца – земен знак. Това прави чувствата между двата знака много силни. Но докато този на Хадид се впуска в излишни размисли, другият действа и се наслаждава повече на живота.

По данни на New York Post, освен Миранда Кер, с която излизаше за малко, Лео ди Каприо никога не се е задържал с жена от зодия Телец. Бившата му пък е Близнаци и със сигурност често си е променяла мнението и не е знаела какво иска. А това дразни Скорпиона, който отстоява мнението си. В миналото той е бил с Блейк Лайвли, която е Дева, докато Жизел Бюндхен, с която също излизаше, е Рак. Риана, която също попада в неговия списък, е Риби.

От своя страна Хадид има опит с Козирозите в лицето на Зейн Малик и Коди Симпсън. Освен с Ди Каприо, Хадид никога не е излизала със Скорпион. И за нея тази връзка ще бъде предизвикателство.

Какво показва комбинацията между знаците на Леонардо ди Каприо и модела?

Джиджи Хадид

Getty

Привличането между Телец и Скорпион е комбинация от любопитство и чисто плътско усещане, обяснява Реда Уикгъл. И двата знака изискват абсолютна вярност и жадуват за дълбоко приятелство, което създава солидна двойка.

Телецът, управляван от Венера, богинята на любовта и красотата, иска да бъде уважаван, а Скорпионът, управляван от Плутон, планетата на смъртта, и Марс, планетата на войната, иска изцяло да притежава тялото и душата, обекта на неговото желание. Те са напълно различни, но имат и нещо общо – непоколебима отдаденост на своите цели, както и уязвимост.

Както знака на Ди Каприо, така и този на Хадид, не обичат да говорят за проблемите и се затварят, като партньорите трудно могат да прочетат мислите им. Скорпионът е за власт и контрол, а пък Телецът не отстъпва. Именно това може да попречи на безпроблемното протичане на връзката между двамата. И тъй като и двата са фиксирани, понякога дълбаят в проблемите. Понякога може да стане така, че нито един да не иска да отстъпи и да признае, че е сгрешил. Но пък са готови на всичко за любовта.

Леонардо ди

Getty

Ще се задържат ли двамата?

Лео се ръководи от Марс (планета на желанието) и Венера (планета на стремежа). Като Скорпион, той винаги е нащрек за предателство. Ето защо трудно би се доверил на когото и да е. Според астролозите като Телец Джиджи е чудесната половинка, защото ще го изслушва и ще му помогне да се справи със страховете. Тя ще бъде лоялна и ще цени това, че той държи на личното си пространство.

Тъй като и двата знака държат на дома и уюта, се очаква, че ще има нещо повече от флирт между актьора и модела. И според астролозите, връзката им ще има доста динамика, малко компромиси и постоянно напрежение. А дали ще продължи дълго, предстои да разберем...

Джиджи Хадид

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари