IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралски хороскоп: Как ще управлява Чарлз III?

13 септември 2022 17 30

Ето какво показва астрологията за наследника на Елизабет Втора

БГНЕС

БГНЕС

Да живее кралят! След като Елизабет Втора почина на 8 септември, нейният първороден син зае престола. И обеща, че ще служи на короната до края на дните си.

„Кралица Елизабет имаше добре изживян живот. Обещанието бе спазено със съдбата ѝ и скърбим най-дълбоко за смъртта ѝ. Това обещание за доживотна служба подновявам пред всички вас днес“, каза той, изтъквайки, че „привързаността, възхищението и уважението“ са белязали нейното управление.

В първата си реч към британската нация Чарлз Трети, както вече се нарича, обясни, че покойната кралица винаги е била пример – не само за него и цялото семейство, но и за народа. Той посочи, че се надява да продължи линията, която е следвала тя по време на нейното 70-годишно управление.

С идването на Чарлз на трона започва една нова ера в британската монархия. Той е готов да я развие в различни насоки, но ще успее ли? И какво е бъдещето на короната? Отговори на тези въпроси ни дават астролози.

Елизабет Втора

БГНЕС

Какво показва наталната карта на Чарлз III?

Крал Чарлз III е роден на 14 ноември 1948 г. Това го прави Скорпион с интензивно Слънце, докато Луната е в Телец. Освен това той е с асцендент Лъв, разкрива Кайл Томас. И отбелязва, че и трите позиции са във фиксирани знаци. Това носи на престолонаследника постоянство, издръжливост и фокус. Ето защо той може да отстоява позициите си на трона, да е доста упорит и да се съпротивлява дълго на някои промени, смята астрологът.

Що се отнася до енергията му, тя е съставена до голяма степен от огън, последван от въздух. Това го прави не само по-драматична, но и харизматична личност, която вдъхновява другите, но и мачка всички онези, които се изправят на пътя му. Може да се каже, че Чарлз III е от хората, които са на принципа „всичко или нищо“ що се отнася до подхода му към живота. От друга страна Плутон – планетата на господството и интензивността, попада в неговия асцендент.

Роден за лидер

Чарлз III,

БГНЕС

Наталната карта на новия крал съдържа множество астрологични събития, доказващи, че той е роден за лидер. При него Венера (планетата на чара), се свързва с Плутон (на господството). Той е харесван от другите – независимо дали в личен или професионален план. Може да се включи в различни битки за власт, най-вече защото обича контрола и харесва предизвикателствата. Неговият Юпитер стои срещу Уран, което му носи голям оптимизъм и високи идеали, както и изобретателна и оригинална природа.

Чарлз III определено въздейства върху околните с осанката си. Това е така и защото неговият Нептун стои срещу неговото Средно небе – или височината на професионалното обществено признание. От друга страна това означава, че той винаги има таен план, който може да следва. Свързването на Юпитер със Сатурн е рядък аспект на голямо лидерство. Това му носи значителна амбиция, оптимизъм и практичност, които ще му помогнат в ролята на крал.

Неговият Марс му дава енергия, за да има значими постижения. Според Кайл Томас, като монарх, той може да я ползва, за да направи бързи и същевременно значими промени. Той иска да бъде възприеман като авторитет, част от което диктува и неговото его. Това ще му донесе и врагове.

Чарлз и

БГНЕС

Според рождената карта на Чарлз Трети, Луната управлява неговия вътрешен емоционален свят и прави много контакти с планети. Например с Юпитер, което го прави доста социална и приятелски ориентирана личност. Той също така се върти със Сатурн, което може да го направи предпазлив и резервиран, когато се доверява на другите. Именно този аспект му е дал много дълбока и проницателна връзка с майка му – Елизабет Втора. Неговата Луна е наравно с Меркурий, което му носи брилянтен ум, остър език и остроумие. Тя е свързана с Марс, което също му носи енергичен, открит и смел темперамент. Той е силен и уверен в себе си и няма да се спира пред нищо, за да получи това, което иска.

Какво предстои на крал Чарлз III?

Юпитер, планетата на чудесата, стои на върха на неговата класация през по-голямата част от 2023 и 2024 г. Това показва, че той ще заема челни позиции в професионалния живот и ще получи обществено признание, докато утвърждава себе си на трона.

Чарлз преминава през мощни затъмнения, които започнаха в края на 2021 г. и ще продължат до края на 2023 г. Те влияят негативно не само на кариерата му, но и на дома и семейството (както и на покойната кралица). Но според астролога, въпреки предизвикателствата, го очаква едно светло царуване.

Чарлз, крал

БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари