IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Страст, любов, емоции... Шестте перфектни двойки зодии

5 януари 2020 19 30

Вижте кои са те

Снимка: Istock

Едва ли има човек, който да не се е поинтересувал поне веднъж с коя зодия си подхожда най-много. На какво се основава този перфектен съюз?

Това е комбинация от зодиакални знаци, които имат астрологично предразположение да бъдат заедно. По-лесно им е да се сближат във възгледите, да намерят общи интереси, да преодолеят трудностите, да се влюбят един в друг.

Ето кои са те.

Водолей и Везни

Те имат еднакви или близки хобита и често нестандартни. Обичат да правят едно нещо заедно. Освен това те са обединени от факта, че както Водолеят, така и Везните винаги могат да отстъпят и да направят крачка назад, за да постигнат хармония в отношенията. Те изглаждат конфликтите, опитват се да избегнат прекомерна емоционалност и затова сърцата им бият лесно на една честота.

Лъв и Стрелец

Всеки от тях има свои собствени интереси, но в същото време са истински приятели и уважават взаимно хобитата си. Благодарение на това двата знака винаги ще положат всички усилия да помогнат на партньора си във важен момент за него. Разбира се, тези две силни личности ще спорят, но сравнително рядко. Интимният им живот може да бъде прототип за ефектен еротичен филм.

Рак и Риби

Обикновено те се срещат помежду си на някои тематични събития и се събират на базата на общи интереси. Често двойките от тези два знака са колеги и още по-често – хора на изкуството. Женените пък са като излети по калъп – имат общо мнение по различни въпроси и като цяло живеят на една и съща честота.

Рак и Скорпион

Това е много емоционален съюз. Понякога изглежда, че тези зодии просто се измъчват един друг, но това е погрешно схващане. Скорпионът се грижи за крехката и уязвима природа на Рака, а той от своя страна уважава силната страст на Скорпиона. Те се обединяват на най-дълбоки нива, което им позволява да създадат траен и щастлив съюз.

Близнаци и Водолей

Тези двама представители на въздушните знаци са в списъка на идеалните двойки. Близнаците и Водолеят намират общите си интереси в най-нестандартните аспекти на живота. Те искат съвместно да открият нещо ново в този свят, не се страхуват да експериментират и силно се подкрепят взаимно във всякакви начинания. Този живот ще изглежда хаос за някои, но за Близнаци и Водолей това е ураган от емоции, чувства и щастие.

Телец и Козирог

Основата на този съюз е силната страст, емоционалност. Тук любовта е такава, че двойката иска да крещи на целия свят колко се обичат. Те може да не са прекалено романтични, но са възхитени от партньора си, чувстват се страхотно с него, верни са и споделят хобитата си. Телецът и Козирогът прекарват много време в леглото.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари