IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отложиха издаването на книгата за Арън Картър

15 ноември 2022 10 40

Екипът се съобрази с траура на неговото семейство

БГНЕС

БГНЕС

Книгата за живота на Арън Картър няма да бъде пусната на пазара веднага след неговата трагична смърт. Това съобщиха от издателството и уточниха, че ще уважат траура на неговото семейство.

„От уважение към семейство Картър, моят клиент реши да отложи за по-нататък издаването на книгата“. Това съобщи Скот Атертън, адвокат и представител на Ballast Books и авторът Анди Саймъндс, стоящ зад мемоарите.

„Г-н Картър беше не само знаменитост, но и баща, брат, син и приятел на мнозина, които все още скърбят за него“, коментира още той пред Page Six.

Според автора, не трябва само да се говори за славата и нейното влияние върху живота на Арън като възрастен. За него по-важно е хората да научат за неговата борба със зависимостите, за професионалния му път и трудностите, с които се е сблъскал, за да си вземат някаква поука.

Картър сам избира кой да напише книгата за него

Атертън твърди, че приживе самият изпълнител настоявал „историята му да бъде разказана“. И сам избрал Саймъндс, за да я напише от първо лице.

Авторът не само пише книги, но и е уважаван журналист, който няма да изопачи фактите от живота на звездата, която си отиде твърде рано от този свят.

Изявлението идва няколко дни след твърдение на близки на Картър, че самият той се опитал да спре публикуването на книгата.

Арън Картър се снимал в продукция за психично здраве

Дни след като стана татко – Арън Картър се раздели с годеницата си

Арън Картър обезобрази лицето си с татуировка

„Незавършената история на незавършен живот“

Така се казва книгата, която явно трябвало да бъде публикувана този месец или до края на годината. Но след като певецът почина на 5 ноември, плановете на издателите се променят.

„Арън, в разгара на работата по книгата каза: „Не искам да имам нищо общо с това“ и спря. Така че фактът, че издателят казва, че е одобрена, не е верен“, казва източник до изданието.

Според мъжа, явно въпросните мемоари не са били по волята му. Не е изключено и той да се е разстроил, след като е прочел готовия вариант.

Хилари Дъф разкритикува издателя

В книгата е отделено място за любовите на певеца, както и неговите бурни раздели. Той например е имал връзка с Хилари Дъф и според информацията, е отнел девствеността ѝ, когато тя е била на около 13 години.

„Наистина е тъжно, че в рамките на една седмица след смъртта на Арън, има издател, който изглежда безразсъдно прокарва книга, за да се възползва от тази трагедия, без да отдели подходящо време или грижа да провери действителността“, коментира актрисата, която отдаде почит към Картър след смъртта му.

„Да разводняваме житейската история на Арън до това, което изглежда непроверена примамка за печалба, е отвратително“, категорична е Дъф.

Въпреки противоречивите реакции, Анди Саймъндс е категоричен, че Картър го е наел, за да му „помогне да разкаже на света неговата история“.

„Тази история, макар и трагично съкратена, беше изпълнена с добро и лошо“, казва той.

Писателят посочва още, че животът на покойния изпълнител е бил доста сложен и е нормално не всички, замесени в него, да одобряват издаването на книгата. Въпреки това фактите в нея не са по-малко правдиви.

Ник Картър за смъртта на брат си Арън: Сърцето ми е разбито

„Освен че бе катарзис за него, Арън се надяваше, че тази книга ще помогне на други хора, които се борят с пристрастяване и психични заболявания. Надявам се и вярвам, че ще го направи“, заключва авторът.

От издателството все още не са съобщили точната дата, в която книгата за Картър ще бъде пусната по книжарниците.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари