IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арън Картър обезобрази лицето си с татуировка

29 март 2022 17 50

Посвети я на сестра си

БГНЕС

БГНЕС

Арън Картър обезобрази лицето си, като си направи нестандартна татуировка. Певецът избра да му нарисуват пеперуда – с черен и син цвят, разположена над едната му вежда.

Звездата сподели няколко публикации, в които показва „новото“ си лице. В една от тях той е снимал татуса по-отблизо, като от нея става ясно, че той е и с надпис на лявата скула.

Картър пояснява, че пеперудата не е избрана случайно. Тя е посветена на неговата сестра Лесли, която почина през 2012 г. 25-годишното момиче си отиде от този свят след свръхдоза наркотици, като нейният брат иска да я пази в сърцето си вечно. И като види татуировката, да се сеща за нея.

„Животът е толкова ценен урок, ако му позволите да бъде“, написа той и посочи, че Лесли е била удивителна майка, на която винаги се възхищавал. И винаги искал да ѝ покаже колко много се гордее с нея, но не успял.

Арън Картър споделя, че усеща подкрепата на сестра му отгоре. Той пояснява, че пеперудата му е синя, защото именно този цвят е бил любим на покойната му сестра. Освен това тя е зодия Близнаци и никога не се страхувала от нищо.

Арън Картър си направил още татуси

Не си мислете, че пеперудата е единствената татуировка на лицето на Арън. Заедно с нея той поискал да му изпишат „свобода“ на челото и „карма“ под лявото око. Отделно ще носи завинаги името на сина си под дясното – Принс. И за да се преобрази още повече, той си боядиса русата коса – в розово.

В друга своя публикация в Instagram, Картър разкрива, че сестра му имала страхотни сини очи. Освен това тя пеела много по-добре от него и брат им Ник.

Сестрата на Арън и Ник Картър бе намерена в безпомощно състояние в дома на баща им в Ню Йорк на 31 януари 2012 г. Тя веднага е откарана в болница, но лекарите само констатирали, че няма признаци на живот.

Арън Картър се радва на бащинството

Както писахме по-рано, отскоро звездата има много важна роля – тази на баща. След като синът му се роди, той сподели няколко негови снимки, след това ги изтри. Имаше и известни противоречия с майката на детето. Макар да се раздели с нея още преди да ги изпишат от болницата, по-късно той обяви, че отново са заедно.

От време на време Картър споделя как спи с малкия Принс, който много прилича на него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари