IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър изпраща 2021 г. с нова татуировка

20 декември 2021 14 40

Ето и на кое място е тя

Хейли Бийбър изпраща 2021 г. с нова татуировка

БГНЕС

Хейли Бийбър с нова татуировка дни преди Коледа 2021. С това се похвали татуистът на модела, споделяйки снимка в Instagram. Доктор Ву, който има студио в Лос Анджелис, разкри, че тя е поискала да изпише не името на съпруга ѝ, а нещо съвсем друго.

„Малко Нюйоркска любов“, написа татуистът, уточнявайки, че любимата на Джъстин Бийбър е избрала мястото зад ухото за новия татус.

Ню Йорк, но с малки букви, е изписано върху кожата на русокоската. А под името има и нарисуван диамант.

Според запознати, Хейли си е направила въпросната татуировка неслучайно. Голяма част от израстването ѝ се случва именно в Ню Йорк, където в Манхатън тя учи в Американския балетен театър като по-малка. И ако не беше контузията ѝ на крака, сега едва ли щеше да работи на модния подиум.

Надписът не е единствената татуировка на г-жа Бийбър за годината. През март тя и съпругът ѝ си направиха идентични – малки прасковки. По този начин отбелязаха излизането на шестия студиен албум на певеца – Justice. Докато той избра плодчето да е на врата, Хейли си го сложи на предмишницата.

Дъщерята на Стивън Болдуин не крие, че има доста татуси по тялото си. В едно свое интервю тя призна, че те са близо 20 на брой, като за една от тях съжалява много – пистолет на вътрешната страна на средния ѝ пръст, направена още през 2015 г.

„Мисля, че на 18 си казах: „Да! Това изглежда готино. Но сега, като 24-годишна, никога не бих направила това“, сподели тя няколко месеца преди своя рожден ден.

Междувременно Джъстин Бийбър е с далеч повече татуировки от жена си. Той има близо 60, като откакто е заедно с модела, той спря да ходи при любимия си татуист толкова често.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари