IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър, страхотен гащеризон!

25 ноември 2021 10 30

Красавицата посрещна рождения си ден със стилен модел

БГНЕС

БГНЕС

Хейли Бийбър избра тоалет в черно за своя рожден ден. Моделът стана на 25 години на 22 ноември и след като видяхме снимките на Джъстин от вечерта, можем да кажем:

Страхотен гащеризон!

След като написа романтично обяснение в любов към съпругата си, изпълнителят сподели няколко кадъра, на които се виждат визиите на двамата за празника.

Джъстин е избрал обикновен панталон, бяла тениска и дълго кожено яке с копчета, Хейли е заложила на гащеризон от плюш. Той е изчистен, като в горната си част има набор, подобен на панделка, както и сребриста катарама на кръста.

„Много шик! Вие двамата сте толкова щастливи. Гордея се с вас“, написа последователка на певеца.

Докато едни не спряха да честитят на г-жа Бийбър, други побързаха да потърсят същия черен гащеризон, който е едно по-нестандартно предложение за по-официален случай.

Според модни инфлуенсъри, плюшените дрехи и тези от кадифе ще продължат да се носят и през зима 2021. Освен поло от тези материи, ще откриете симпатични поли, рокли, както и сетове от няколко части, които са подходящи за ежедневието.

Джъстин обожава своята кралица

„Сърцето ми принадлежи на теб. Очите ми принадлежат на теб, устните ми принадлежат на теб. Аз съм твой. Аз съм благословен да бъда твой. Ти си моя завинаги“, сподели Бийбър по повод рождения ден на Хейли и изтъкна, че откакто е женен за нея, има по-смислен живот.

„Никога няма да спра да те обичам, никога няма да спра да те държа и никога няма да спра да те защитавам. Ти, моята кралица, си повече от достатъчна за мен и ще прекарам всеки ден, карайки те да се чувстваш като кралицата, каквато си“, гласи посланието на Джъстин към ослепителната рожденичка.

Малко след съпруга си, Хейли също сподели снимки от своето парти, отбелязвайки, че става на 25.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари