IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арън Картър стана татко за първи път

24 ноември 2021 08 40

Годеницата му раждала повече от 13 часа

БГНЕС

БГНЕС

Арън Картър стана татко за първи път. Годеницата на известния певец – Мелани Мартин, е родила момченце на 22 ноември. Това става ясно от негова публикация, в която показва бебето.

Двойката е избрала името Лирик.

„Спешно отделение, цезарово сечение след 13 часа раждане, но моята годеница е в страхотно здраве. Благодаря Ви, Господи и невероятно милия и любящ персонал тук“, написа Картър в Instagram, показвайки сина си от родилното.

„Принце скъпоценен, обичам те, сине. Майка ти те обича, докато аз плача по телефона“, казва още щастливият татко.

Картър изтъква, че лекарите му позволили сам да пререже пъпната връв на детето. Преди това той споделя няколко поста в социалната мрежа, в които разказва как върви раждането.

„Толкова се гордея с теб, скъпа! Ти го направи. Обичам те с цялото си сърце“, обърна се той към майката на детето.

Според информация на TMZ, Мелани Мартин е истинска героиня след една трудна бременност, по време на която е била с анемия и улцерозен колит. Освен това през първите 6 месеца бебето е в седалищно положение (с краката напред).

Половинката на музиканта е родила в Ел Ей, където живеят родителите ѝ, които дошли за подкрепа в болницата.

Синът на Арън Картър идва на бял свят близо 17 месеца след като той обяви, че годеницата му е претърпяла спонтанен аборт. Тогава той даде дума, че ще се грижи за нея и не позволява да се стресира повече.

Певецът и русокосата американка се срещат през януари 2020 г. Само два месеца по-късно се разделят, малко преди да обвинят звездата в домашно насилие. По-късно отново подновяват отношенията си – през юни, въпреки че Мартин прави дебют в порносайт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари