IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пищна сватба: Щерката на Доналд Тръмп се омъжи в рокля на Elie Saab

14 ноември 2022 14 30

Вижте Иванка като шаферка на сестра си Тифани

Getty Images

Getty Images

Тифани Тръмп и Майкъл Булос, чиято сватба беше почти провалена от урагана Никол, който вилня в Палм Бийч, Флорида, миналата седмица, все пак успяха да вдигнат мечтаното тържество. Младоженците почерпиха гостите си с американско-ливански празник в личната резиденция на бащата на Тифани – Доналд Тръмп – „Мар-а-Лаго“.

Церемонията се проведе в събота в клуба и частната резиденция на бившия президент на САЩ и всичко протече по план, въпреки лошото време от предходните дни.

29-годишната булка, която е по-малката от двете дъщери на Тръмп, носеше рокля на именития ливански дизайнер Elie Saab. Тя беше заведена до олтара лично от гордия си баща. „Ели Сааб помогна за създаването на магията“, каза пред медиите Марла Мейпълс, майката на Тифани, която е бивша съпруга на Доналд.

Булката беше избрала рокля, вдъхновена от древногръцките богини, като знак за почит към произхода на младоженците. Г-н Булос, когото списание Vanity Fair описа като нейния „годеник – милиардерски наследник“, е роден в Ливан и е един от собствениците на Boulos Enterprises, нигерийска компания за дистрибуция и сглобяване на превозни средства, включително мотоциклети, управлявана от неговия баща Масад Булос.

Тифани и Майкъл започнаха връзката си през 2018 г., а обявиха годежа си в Instagram през януари 2021 г. – в последния ден от президентския мандат на Доналд Тръмп.

Булката е завършила юридическия университет в Джорджтаун през 2020 г. Нейната полусестра Иванка беше една от шаферките на сватбата, като носеше ефирна рокля в светлосиньо.

Колкото до майката на булката – 59-годишната г-жа Мейпълс, тя беше омъжена за Тръмп от 1993 г. до 1999 г. Тифани е единственото дете на двойката, като тя води по-дискретен живот от другите деца на Доналд.

Въпреки че е от друг брак на Доналд, Тифани е изключително близка с братята и сестрите си, не само с Иванка, но и с големите си братя Ерик и Доналд Джуниър (от брака на баща им с покойната Ивана Тръмп). На сватбата присъстваха и настоящата съпруга на Доналд – Мелания, както и най-малкия му син Барън.

В същата резиденция на Тръмп се ожениха и Ерик и Лара Тръмп през 2014 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

В петъка преди сватбата г-жа Мейпълс, която е помагала активно в планирането на сватбата на дъщеря си, сподели моменти от живота на единственото си дете в публикация в Instagram: „Тифани Ариана: Едно време те държах в ръцете си. Сега, докато те гледам как вървиш напред с любов, знай, че винаги ще бъдеш моето бебе, сега и след деня на сватбата ти. Обичам те, мама.“

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари