IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън – една звезда, година любов и бляскаво клубно парти

14 ноември 2022 14 50

Риалити звездата и Картър Реум имат повод за празнуване

БГНЕС

БГНЕС

Парис Хилтън отбеляза важна годишнина. Миналата година по това време риалити звездата и Картър Реум минаха под венчило. И ето че сега празнуват, при това както добре умеят – в любимия си клуб, с много блясък и гости.

Русокосата актриса, модел и бизнесдама вдигна звездно парти в известно заведение в Санта Моника, Калифорния. За него тя смени няколко тоалета.

В профила си в Instagram г-жа Реум показа, че е избрала неонова минирокля с дълъг ръкав, украсена с безброй цветя. Те са съчетани с обувки на висок ток и слънчеви очила – в яркожълт цвят.

Междувременно съпругът на Парис носи черен костюм, съчетан с тъмнорозова риза.

„Обичам да работя усилено и да играя упорито, така че беше правилно да организирам емблематично тържество на кея на Санта Моника“, написа Парис към галерията си от паметната вечер.

Хилтън съчета работата с удоволствието

Но не си мислете, че риалити звездата е поканила гости, само за да се похвали колко щастлива е като съпруга на Картър Реум. Със своя бизнес нюх, тя реши да използва вниманието около личния си празник, за да промотира стартирането на нейната глобална компания за медийно съдържание. Тя носи името „11:11“.

Като истински модел: Парис Хилтън с емблематично розово в Милано

Честитят на Парис Хилтън за бебе, тя продължава да отрича

Началото на вечността: Парис Хилтън каза „Да“ на Картър Реум

За работната част на нейното парти Парис облече розов гащеризон на своята запазена марка Sliving – целият изпъстрен с розови пайети.

„Картър, като мой партньор в живота, човек номер едно в рекламата и най-добър приятел, те обичам толкова невероятно много. Наздраве за това да бъда твоя #съпруга за цял живот и за нашата една година заедно“, написа звездата, която припомни и техните най-вълнуващи мигове от сватбата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари