IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свеж старт: Жизел Бюндхен вече има нов мъж в живота си

16 ноември 2022 12 30

Красавицата беше забелязана на романтична среща с инструктор по джиу-джицу

Getty Images

Getty Images

Жизел Бюндхен и Том Брейди изненадаха света като се разведоха в рамките на няколко седмици тази есен, при положение, че години наред градиха имидж на перфектната двойка. Както се оказа обаче, нищо не е такова, каквото изглежда на пръв поглед. Не само че супермоделът се разведе с най-известния куотърбек в света, но и бързо-бързо му намери заместник. В събота бразилката беше уловена от папараците да се наслаждава на романтична вечеря в Коста Рика с новия си любим – Хоаким Валенте.

Явно 42-годишната Бюндхен е отворила нова страница в живота си и вече е готова за нова връзка. Въпросният мъж е инструктор по джиу-джицу (бразилско бойно изкуство). Жизел и Хоаким са били засечени да хапват в Коджи в провинция Пунтаренас в компанията на нейните две деца – Бенджамин (12) и Вивиан (9).

Колкото до Валенте, той е създател на Valente Brothers и се счита, че се познава с Бюндхен от 2021 г., когато се е снимал с Жизел и братята си за списание Dust. През февруари тази година самата Жизел разкри, че взима уроци по джиу-джицу, наричайки Хоаким и братята му Педро и Гуи „страхотни учители“ в своя Instagram профил.

Тя написа: „Чувствам се по-силна, по-уверена и по-могъща, откакто започнах да практикувам самозащита. Чувствам, че това е важно умение за всички, но особено за нас, жените. Благодаря на @ValenteBrothers, че... правите тренировките толкова забавни“.

Жизел Бюндхен се завърна към модата за лятната кампания на Burberry

Жизел Бюндхен е най-сексапилната градинарка в света

Жизел дори сподели кадри от своите бойни умения, направени в залата на Valente Brothers в Маями, Флорида. „Очаквам с нетърпение да продължа да се подобрявам!“, добави красавицата.

Тогава нейният все още съпруг Том реагира шеговито на видеото, написвайки в Twitter: „Дните ми да оставям чинии в мивката са преброени.“

Сайтът Page Six разпространи през септември, че бракът на куотърбека на „Tampa Bay Buccaneers“ и Жизел е в края си, след като двамата са имали „епичен скандал“ на лятната си почивка.

Бившата двойка изчака няколко седмици, преди официално да обяви раздялата си в социалните медии миналия месец. Малко след това те обявиха, че са финализирали своя „болезнен“ и „труден“ развод.

„Стигнахме до това решение приятелски и с благодарност за времето, прекарано заедно“, написа 45-годишният топспортист от НФЛ. „Ще продължим да работим заедно като родители.“ Що се отнася до Бюндхен, бившият „ангел“ на Victoria's Secret нарече децата им свой основен „приоритет“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари