IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен се завърна към модата за лятната кампания на Burberry

1 юни 2022 08 30

Секси тоалети и стилни чанти бяха представени от звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен отново е тук и отново впечатлява с фигурата си!

41-годишният супермодел вдигна градусите в социалните мрежи с участието си в новата лятна рекламна кампания на Burberry. Тя е част от колекцията TB Summer Monogram, която е ода на двойствения код на британската марка, обединяваща двете щампи на Burberry – класическия шахматен модел и принта TB – за да символизира енергията на миналото и настоящето.

Жизел позира в няколко различни тоалета, включително черно боди и черни дълги чорапи, допълнени от оранжеви токчета. Зад гърба си гордо развява флаг, върху който е изобразено лицето ѝ.

Видеото започва с това, че Бюндхен се приближава до платформа, носейки сиви токчета и черно палто, преди да започне да се съблича. Докато стъпва на платформата и оставя чантата и флага си, обувките ѝ се превръщат в нюанс на яркооранжево. Тя сваля палтото си на Burberry и впечатлява с формите си, докато съблазнително сваля черния си суитшърт. Тогава музиката започва, платформата се завърта, а Жизел развява знамето.

След няколко мига на размахване на флага, рекламата завършва с моделката, застанала уверено пред камерата.

„Обединяване на икони – представяме Жизел за колекцията на Burberry от Рикардо Тичи. Сливане на емблематичния ни шик с нашия монограм на модната къща“, гласи надписът към видеото. В описанието се допълва, че в колекцията се сблъскват минало и настояще, оформяйки емблематичен стил с участието на Жизел Бюндхен.

Снимките за кампанията са направени от Луиджи Мурену и Янго Хензи, като Бюндхен показва магията си, заемайки поза пред неиздавани свои портрети, които фотографското дуо заснема преди десетилетие.

„Бях толкова развълнувана да видя Рикардо след толкова дълго време, а снимките на моите приятели Луиджи и Янго винаги са вълнуващи“, казва Бюндхен в официално съобщение. Тя допълва, че истински се е забавлявала на снимачната площадка и е било страхотно преживяване за всички.

Облечена от Сузане Колер, моделката се сдобива със своя характерен бронзов плажен блясък благодарение на българина Георги Сандев. „Да помогна за създаването на тази кампания, беше много вълнуващ момент за мен като гримьор. Рикардо Тичи е вдъхновение за мен и работата с него ме накара да видя защо е един от най-талантливите дизайнери на нашето време“, казва гримьорът.

Когато не се занимава с успешната си модна кариера, Жизел е заета със семейството си.

През декември 2006 година тя се среща с Том Брейди на сляпа среща. Три години по-късно двамата се женят в Санта Моника и имат две деца – 12-годишния Бенджамин и 9-годишната Вивиан. Жизел също така е доведена майка на 14-годишния Джон, който Брейд има от предишна връзка.

Според бившия модел на Victoria's Secret, тайната на щастливата връзка се крие в синхронизацията между двама души. „Не мисля, че връзките просто се случват. Това не е приказката, за която всички слушат. Трябва си работа, за да се напаснете, особено когато имате деца“, казва тя пред Vogue. Допълва, че фокусът на Том е върху кариерата, а нейният – върху децата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари