IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Бехати Принсло притеснена за здравето си: Изпратете помощ

15 ноември 2022 15 00

Тя разкри, че боледува вече десети ден

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Бехати Принсло има за задача да се справи със сериозни здравословни проблеми, докато е бременна с третото си дете.

Моделката, която все още не споделя пола на бъдещото си бебе с Адам Лавин, разкри с феновете, че се чувства доста зле, след като вече десети ден е болна. Принсло сподели близък кадър на лицето си, от който се вижда, че носи изкуствени вампирски зъби, и написа, че има нужда от помощ. Новината за болестта идва, след като Принсло отбеляза Хелоуин не с един, а с цели два костюма.

От снимки, споделени в социалните мрежи, се вижда, че тя прегръща наедрялото си коремче, а лицето ѝ е нарисувано с луна и звезди. Визията бе допълнена с блуза с дълъг ръкав, анцуг и колие с извънземно. Малко по-рано Принсло сподели снимка, на която е облечена като „детето на Фреди, Джейсън и Грим“. Зловещият ѝ костюм се състоеше от червено-зелен пуловер, бяла маска и бели обувки, върху които имаше кървави петна.

34-годишната моделка често споделя новини около бременността си, след като потвърди за нея през септември. Засега обаче Бехати остава мълчалива по отношение на обвиненията в изневяра, отправени от различни дами към Адам Лавин. Изпълнителят категорично отрече да е имал каквато и да е афера с момичетата, особено с модела Съмнър Строх, която твърди, че двамата са били във връзка цяла година.

Все пак Лавин отговори на обвиненията и призна, че е прекрачвал границата, но никога не е имал физически контакт с друга жена. „В определени моменти поведението ми стана неприемливо. Знам за това и съм взел всички мерки, за да оправя нещата със семейството си“, каза той в официално становище през септември.

„Съпругата и семейството ми са всичко, което ме интересува в този свят. Да бъда толкова наивен и глупав да рискувам единственото нещо, за което наистина ме е грижа, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога няма да се повтори. Ще преминем през това. И ще го направим заедно“, каза още Лавин.

Адам Лавин: Не изневерих, но прекрачих граница

Адам Лавин беше обвинен в изневяра

След скандала с изневерите: Адам Лавин и Бехати Принсло остават заедно

В момента семейството се опитва да премине през трудния период, като малко след обвиненията в изневяра, Адам и Бехати бяха забелязани заедно на разходка. Моделката наскоро показа и наедрялото си коремче със снимка в социалните мрежи, от която се вижда, че все още болестта не е преминала. Кадърът е направен в големия гардероб на Принсло, а бъдещата майка носи сив анцуг, къса цветна блуза и черно кожено яке с пух.

Бъдещото дете на Принсло и Лавин ще бъде трето за тях. Двамата са родители на две дъщери – 6-годишната Дъсти Роуз и 4-годишната Джио Грейс.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари