IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко още има: Четвърта жена с обвинения към Адам Лавин

21 септември 2022 16 30

Часове след признанието на певеца, че е преминал границата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В особена ситуация се намира Адам Лавин и определено нещата не изглежда да вървят към подобряване, а още по-малко в негова полза.

Часове след като изпълнителят публично отрече да е изневерявал на съпругата си, Бехати Принсло, се появи ново обвинение към него... за същото.

Бившата инструкторка по йога на Адам Лавин официално вече е четвъртата жена, която отправя обвинения към певеца, че е флиртувал с нея чрез събщения.

Аланна Забел използва Instagram, за да пусне стори с хаштаг #ExposeAdamLevine, в което твърди, че фронтменът на Maroon 5, с когото тя работи между 2007 и 2010 година, е флиртувал с нея чрез съобщение, изпратено, докато той е бил все още обвързан за Беки Гинос, с която беше във връзка между 2006 и 2009 година.

@5arahpop Replying to @redkarbear25 #adamlevine ♬ Munch (Feelin’ U) - Ice Spice

Алана сподели, че съобщенията са унищожили живота ѝ, тъй като нейният „ревнив бивш“ ги е видял и е бил агресивен към нея.

„Един ден той (Адам Лавин) ми писа съобщение, което гласеше „Искам да прекарам деня с теб гол“. Аз бях в банята, но ревнивото ми бивше гадже го видя и избесня“, споделя тя.

„Успях да уверя бившия си, че съм сигурна, че съобщението не е било за мен, а за тогавашната половинка на Адам – Беки, и че това всичко е една грешка. Писах обратно на Адам, за да го попитам дали това е ситуацията. Той изобщо не ми отговори...“

Тя твърди, че е продължила с опитите да се свърже с фронтмента на Maroon 5 за ситуацията, но той отново не ѝ отговорил и дори я уволнил от своето турне.

@5arahpop Warning: vom material #adamlevine ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

„Огромен, променящ живота и унищожителен момент. А когато казах на Адам, той го игнорира, никога не се извини, премахна ме от предстоящото турне и ми обърна гръб в един от най-съкрушителните моменти в живота ми и всичко това заради едно негово съобщение, с което флиртува“

Преди съобщението, Аланна твърди, че Адам често си е позволявал да флиртува и да прави неуместни коментари, като например, че тя има „най-добрия задник в града“.

След като три жени признаха публично подобни преживявания и обвиниха Адам Лавин в непристойно поведение, той бе принуден да признае, че е „преминал границата“ с поведението си, но все пак отрече да е изневерял на жена си.

В пост в Instagram Адам, който е женен за Бехати от 2014 година, каза: „Много беше казано по мой адрес и искам да изчистя няколко неща. Не съм имал никога афера. Преминах границата в един период от живота си, за който съжалявам.“

„Жена ми и семейството ми са единствените неща, за които ми пука на този свят. Да бъда толкова наивен и глупав, че да рискувам единственото, което истински има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя. Никога няма да се повтори. Поемам пълна отговорност. Ще преминем през това. И ще преминем през това заедно.“

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Аз ( преди 1 година )
Значи в Америка вече дори не може да се флиртува нормално. Много депресиран свят.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар