IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от „Модерно семейство“ посрещна второто си дете

16 ноември 2022 14 50

Джеси Тайлър Фъргюсън показа бебето в Instagram

БГНЕС

БГНЕС

Джеси Тайлър Фъргюсън, станал по-известен чрез ролята си на Мичъл в сериала „Модерно семейство“, посрещна второто си дете. Актьорът и неговият съпруг Джъстин Микита си имат още едно момченце.

Съливан Луис Фъргюсън-Микита е проплакал на 15 ноември – чрез сурогатна майка.

„Тъжно е, че съм далеч от семейството си @takemeoutbway тази вечер, но избягахме да посрещнем най-новото ни мъниче, Съливан Луис Фъргюсън-Микита“, написа звездата и сподели първи снимки на своята рожба.

„Щастливи сме, че сме четиричленно семейство“, написа още Фъргюсън и благодари на свой приятел, който подтикнал него и Джъстин да пожелаят още едно дете. Той не пропусна да отбележи лекарите, помогнали за раждането на момченцето, както и сурогатната майка, дала му живот.

Мичъл и Камерън от „Модерно семейство“ отново заедно

Сара Хайланд не помни цели епизоди от „Модерно семейство“

Пак холивудска раздяла: Звезда от „Модерно семейство“ се развежда

Първородният син на Фъргюсън и Микита е на 2 години

Двойката вече има едно момченце, което се роди през юли 2020 г. То се казва Бекет и няма търпение да бъде батко на своето братче.

47-годишният Фъргюсън и 37-годишният Микита никога не са крили намеренията си да станат родители. След като това се случи, двамата не спират да говорят какво е да отглеждат момченце и качват много снимки с него в социалните мрежи.

Самият Джеси бе част от гей двойка, която осинови и се грижеше за момиченцето Лили цели 11 сезона от „Модерно семейство“. След като снимките на сериала приключиха, той сподели, че вече е готов да има свое дете и да му отдели необходимото време и внимание.

Сара Хайланд от „Модерно семейство“ се сгоди

Звездата от „Модерно семейство“ Джеси Фъргюсън стана баща

„Родителството е удивително. Мога да бъда в лошо настроение и да видя Бекет супер развълнуван, ритащ и усмихнат, това веднага повдига настроението ми“, сподели Фъргюсън в началото на бащинството и посочи, че неговият син му носи истинска радост.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари