IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След скандалите с Джони Деп, Амбър Хърд не иска да се връща в Холивуд

17 ноември 2022 15 00

Актрисата се е отдала на отглеждането на детето си във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Амбър Хърд няма да се върне в Холивуд след публичното изслушване с Джони Деп.

Три години съдебни спорове с Джони Деп изтощиха актрисата Амбър Хърд. Папараците не я пропускаха при всяко нейно излизане навън, а потребителите на социалните мрежи ѝ устроиха истинско преследване.

„Хората искат да ме убият и ми говорят за това всеки ден“, призна актрисата. Съдебната присъда също беше безмилостна към Хърд. Тя беше обвинена в клевета срещу Деп и осъдена да плати обезщетение в размер на повече от 8 милиона долара.

Неспособна да издържи на натиска, Амбър се премества от САЩ в Обединеното кралство. „Хърд няма планове да се връща в Холивуд през следващите няколко години.

Най-вероятно актрисата ще пропусне престурнето на Aquaman (повечето от сцените ѝ бяха изрязани по време на монтажа, оставяйки само 10 минути с нея), което трябва да излезе през 2023 г. Сега тя не участва в нови проекти“, каза източник от филмовото студио Warner Bros.

„Сега тя е изцяло фокусирана върху отглеждането на детето си. Тя наистина харесва Европа, където може да живее спокойно, далеч от папараците. Заедно с бебето двете се разхождат в парковете и се наслаждават на семейни забавления“, добави източникът.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари