IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд на почивка в Израел

19 август 2022 09 00

Тя е с известна приятелка

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС/IStockphoto

Амбър Хърд най-сетне излезе в заслужена почивка. След тежкото дело срещу бившия ѝ мъж, което загуби, тя имаше нужда от малко време за себе си. И какво по-хубаво от това, ако го прекара далеч от камерите. Актрисата бе забелязана в Израел заедно с едногодишната си дъщеричка.

По данни на списание OK!, звездата е заснета по време на разходка с момиченцето в Тел Авив. Компания им правела нейната приятелка Ив Бароу – жената, която получи забрана да наблюдава докрай процеса срещу Джони Деп.

По-късно израелски журналист сподели в Twitter как приятелките обядват в ресторант на открито – семпло облечени, почти без грим.

Не е ясно дали двете са сами на почивката или има още хора, дошли с тях и момиченцето.

Британската музикална журналистка, с която Хърд е в Израел, влезе в заглавията по време на бурния процес за клевета между актрисата и звездата от „Карибски пирати“ през април. Макар тя да имаше желанието да предава на живо какво се случва в съдебната зала, обвинението успя да я отстрани. За това спомогнаха защитниците на Деп.

Амбър накара най-близкия си приятел – журналист, да седи отпред и в центъра – с нейния правен екип – на процеса, туитвайки на живо, изпращайки текстови съобщения и публикувайки информация“, каза вътрешен човек по това време.

След необичайните действия на приятелката на звездата, съдия Пени С. Азкарате уважи искането на адвокатите на Деп журналистката да бъде отстранена от цялото производство.

Въпреки трудната последна година, Амбър Хърд сподели, че все пак е имала и хубави моменти. Те са били с малката Ун Пейдж, която през април 2022-а стана на годинка. Именно с нея в момента тя трупа нови спомени в Тел Авив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари