IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила Васкес: Всички щяхме да продължим напред, ако не беше обжалването на Амбър Хърд

2 август 2022 10 50

Адвокатката на Джони Деп е знаела, че актрисата няма да приеме решението на съда

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Делото между Джони Деп и Амбър Хърд беше наблюдавано от милиони по целия свят, като в хода му се роди една нова звезда – Камила Васкес.

Адвокатката на екранния капитан Джак Спароу впечатли всички не само с външния си вид, но и с поведението си в залата, като беше безкомпромисна при разпитването на свидетелите. Тя на няколко пъти влезе в открит дебат с Амбър Хърд, доказвайки че актрисата е излъгала пред съда и обществото. Докато Хърд отказваше да си признае грешките, журито очевидно повярва на Васкес и нейните доказателства, присъждайки победата на Джони Деп.

Джони Деп,

Джони Деп и Камила Васкес. Снимка: БГНЕС

Като компенсация, Деп трябва да получи над 10 милиона долара от бившата си съпруга, но тя е решена да не плати сумата, като веднага обжалва решението. В отговор на това, екипът на Джони също подаде жалба, като се опитва да избегне плащането на 2 милиона долара от общо 100-те, които Амбър поиска от него. Съдът обаче реши, че актрисата трябва да получи само 2% от тази сума.

Камила Васкес най-вероятно ще трябва да се върне в съда, защото, по думите ѝ, Джони е искал да продължи с живота си, но обжалването на Хърд е попречило на това. Адвокатката даде интервю пред CBS Morning, за да дискутира продължаващата битка между двете страни.

„Може ли да се каже, че ако тя не беше подала молба за обжалване, вие щяхте да оставите нещата така и щяхте да продължите с живота си?“, пита водещата Гаел Кинг. Васкес веднага отговаря „Да, това е точно така“. Допълва, че за всички е бил ясен следващият ход на Хърд, а именно обжалване на решението на съда. По думите ѝ, нейната и работата на останалата част от екипа на Джони, е да защитава интересите му и да го представя в съда.

Джони Деп,

Снимка: БГНЕС

Гаел Кинг припомни на Васкес, че Деп многократно е казвал, че след края на делото ще продължи с живота си и ще се отдаде на почивка, но това няма как да стане, когато той и бившата му съпруга все още се борят в съда. Адвокатката на Джони отговори, че процедурата засега е много стандартна и най-вероятно няма да се наложи клиентът ѝ да влиза отново в съдебната зала.

„Просто се надяваме, че съдът ще потвърди първоначалната си присъда, която ние мислим, че е правилна, и ще позволи на двете страни да продължат напред“, каза още Камила.

В друго видео от интервюто, Гаел и Васкес обсъждат как точно Деп е решил кои хора от екипа си да вземе в съда и колко е било важно да има женска гледна точка до себе си. Водещата посочи, че актьорът специално е поискал Камила да бъде част от защитата му и я попита какво мисли по този въпрос.

„Имам удоволствието да работя за Джони от вече четири години и половина. Така че съм работила и по други негови съдебни въпроси. Това дело, очевидно, беше най-важно за него. Беше му важно да има и жена в екипа“, казва Васкес. Допълва, че е било ключово, защото самият процес изисква женска гледна точка, като се смята за късметлийка, че точно тя е била избрана за задачата.

„Мисля, че комбинацията от усърдна работа и късмет са това, което ме доведоха дотук. Разбира се, повечето проценти са заети от безсънните нощи, но и късметът има малка роля във всичко. Не беше работа, която приех лесно. Това е неговото име. Неговият живот. Беше важно“, казва още Васкес.

Въпреки подадените документи за обжалване от страна на Амбър Хърд, представители на Деп са убедени, че първоначалната присъда ще остане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари