IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След Кание Уест – Джулия Фокс иска връзки с жени

17 ноември 2022 14 40

Бивши гаджета я наричали лесбийка

БГНЕС

БГНЕС

Джулия Фокс бе една изгряваща и почти никому непозната актриса преди да започне да излиза с Кание Уест. Но след края на връзката им, тя определено е доста по-разпознаваема. Продължавайки да се облича по-екстравагантно, тя не спира да получава ангажименти за интервюта и фотосесии.

Наскоро, давайки интервю за Ziwe, звездата призна, че след връзките си с мъже, вече обмисля да има и такива с жени. И причината за това е нейната хомосексуална жилка, която обмисля да проучи.

„Аз като че ли мисля за това много напоследък. Защото смятам, че имам гей жилка и трябва да проуча това малко повече коментира Фокс.

По думите на Джулия, тя не за първи път се сеща за тези свои наклонности:

„Може би бившите ми гаджета не сгрешиха, когато ме наричаха лесбийка и се оплакваха, че никога не съм искала да правя секс с тях“.

За Фокс всички мъже са ужасни

Актрисата, която се изявява и като модел, посочва още, че може да открие любовта на различни места и при хора от различни раси.

Разкривайки повече за сексуалните си предпочитания и това дали се увлича и по жени, Джулия казва, че за нея „всички мъже са еднакво ужасни“. И продължава с думите:

„... Ако трябва да бъда честна– всички мъже. Това е просто мъжка черта“.

Всичко приключи: Кание Уест се раздели с Джулия Фокс

Двоен деним за Кание Уест и новото му гадже Джулия Фокс

Голите Джулия Фокс и Ванеса Хъджинс и латексовата Ким Кардашян

Актрисата имаше мимолетна, но ползотворна връзка с Кание Уест

След като Ким Кардашян подаде молба за развод през февруари 2021-а, Кание Уест побърза да я замени. И започна да излиза с ексцентричната Джулия Фокс. В началото той не само дразнеше бившата си с нея, но и я използваше, за да рекламира определени модни находки. От това и двамата печелеха пари.

Джулия Фокс

Getty

Близо шест седмици след като всичко започна, Фокс обяви, че не желае да бъде повече с рапъра. И изтъкна, че е горда от това, че е успяла да се откъсне от неговия живот.

По-рано този месец, участвайки в подкаста на Емили Ратайковски, Джулия разкри, че известността ѝ заради Кание не ѝ е помогнала особено. Като разясни, че след раздялата им не получава много предложения за роли в киното.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари