IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеф Голдблум за бащинството на 70: Искрено се забавлявам

21 ноември 2022 14 50

Актьорът има двама сина на 5 и на 7 години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеф Голдблум си прекарва чудесно с двамата си малки сина, доказвайки че възрастта не означава нищо не само за външния вид, но и за това как се чувстваш вътре в себе си.

Ставайки част от предаването Today преди няколко дни, 70-годишният актьор говори за това как се чувства като баща на малки момчета. Той има двама сина – Ривър на 5 и Чарли на 7 години. Напук на всички критики, че възрастта му може да попречи на грижите за децата му и по този начин цялата отговорност да се прехвърли към майката, Голдблум заяви, че участва дейно във възпитанието им и се забавлява истински.

„Невероятно е. Съживяваме и прави връзката ми с Емили по-добра“, казва той, намеквайки за отношенията със съпругата си Емили Ливингстън, която работи като танцьорка и гимнастичка. Допълва, че дамата на сърцето му е прекрасна в новата си роля на майка и се справя повече от чудесно. „Тя е героиня повече отколкото можете да си представите“.

Макар да намира новата динамика в семейството за прекрасна, Голдблум също така не скри, че изпитва трудности по време на родителството. По думите му, положението у дома понякога може да стане не само изпълнено с предизвикателства, но и много влудяващо и вбесяващо. Шегува се, че момчетата му са вече в такава възраст, когато се превръщат в малки чудовища, но въпреки това все още са прекрасни и чудесни.

Коментирайки семейството си още през 2018 година, актьорът заяви, че мисли за напредването на времето и как неговите години се съпоставят с тези на синовете му. Шегува се, че всеки път, когато си купи нов часовник, се чуди кой ще го получи след смъртта му.

„Радвам се, че изчаках. Чувствам се страхотно, че съм баща чак сега, защото всички неща, които обмислям, са идеално подходящи за големите въпроси и предизвикателства да имаш деца“, казва още Голдблум.

През октомври актьорът навърши 70 години, а съпругата му го изненада със специална почивка до Италия. 39-годишната бивша олимпийска състезателка публикува видео, в което показа как споделя на съпруга си новината, че заминават за Европа. Клипове и снимки от ваканцията се въртят след това, като Емили споделя, че дори опаковала багажа на съпруга си, след което планирала пътуване с влак и кола до тайната им дестинация.

Джеф Голдблум стана татко за първи път

Джеф Голдблум се сгоди

„Честит рожден ден на моя най-добър приятел, любим, партньор в живота. Във всичко, което избереш да правиш – независимо дали става въпрос в личния, или в професионалния живот – аз ще съм до теб заедно с нашите прекрасни момчета“, написа Емили под друга публикация в чест на рождения ден на Джеф. Тя също така сподели и снимка, на която рожденикът си похапва торта, а зад него се разкрива прекрасна италианска гледка.

Голдблум и Емили се запознават през 2011 година, а три години по-късно обявяват годежа си. През ноември 2014 година се женят в известния хотел Chateau Marmont в Лос Анджелис и имат двама сина – Чарли (7) и Ривър на (5).

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари