IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спипаха Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид на ресторант

21 ноември 2022 17 50

Не можаха да се скрият от папараците

БГНЕС

БГНЕС

Леонардо ди Каприо продължава да излиза на срещи с Джиджи Хадид. Доказателство за техния романс дадоха папараците в Ню Йорк, които ги уловиха в известен ресторант.

Актьорът е бил на среща с модела на 19 ноември. Макар и двамата да са пристигнали и да са си тръгнали поотделно, всичко е ясно – заедно са.

По данни на Page Six, двамата се присъединили към позната на холивудската звезда – Виви Нево.

Ди Каприо носел черно пухено яке, тъмни дънки и бели маратонки, като на главата си бил с бейзболна шапка. Бил и с черна маска, за да не го познаят. От своя страна Джиджи се опитвала да прикрие лицето си със син шал.

Според информацията на папараците, Джиджи си тръгнала от вечерята сама, като не била особено любезна с фотографите насреща. Актьорът също побързал да влезе в колата си.

Слуховете за двойката тръгнаха това лято

Още през септември се заговори, че бившата на Зейн Малик, от когото има дъщеричка, вече си има нов обожател. И това е не кой да е, а самият Леонардо ди Каприо.

По време на Седмицата на модата красавицата бе заснета в компанията на Ди Каприо на два пъти. Тогава източници, близки до двамата споделиха, че те не бързат и излизат предимно с общи приятели.

Любопитен факт е, че носителят на „Оскар“ бе забелязан в Милано, където Джиджи имаше работни ангажименти за Versace. Спекулациите за двамата се засилиха, когато те отседнаха в един и същи хотел в Париж.

Бивша на Леонардо ди Каприо проговори за връзките му

Все по-близки: Леонардо ди Каприо празнува Хелоуин с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид се среща с Леонардо ди Каприо, но това не се хареса на Зейн Малик

Наскоро Леонардо навърши 48 и вдигна грандиозно парти в Бевърли Хилс. Сред поканените обаче не бе Джиджи Хадид.

През септември 2021 г. моделът се раздели със Зейн Малик – бащата на нейното дете, с когото имаше дългогодишна връзка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари